Saç Rengi ve Saç Boyama sacimi actim turuncu oldu

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
sacimi koleston yogun acici ile actim sacim bildiginiz hurrem turuncusu oldu. sacimi kumral ve sari tonlari yapmak istiyorum. bi daha acici sursem sari olana kadar bekletsem olur mu? yoksa hala mi turuncu kalir. biktim vallahi aylardir bu kizil turuncu yansimalardan. nolur bisey soyleyin en sonunda sacimi kazitcam vallaaaa

resimleri yeni ekledim simdi. ama sacim islak biraz rengi boyle bisey oldu iste. ben bunun ustune loreal kullu kumral aldim surmeyi dusunuyorum. ne dersiniz? bu saca tutar mi?

Eklentiler

• image1 (3).webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 277
  • image2 (1).webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 341
  • image3.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 236
Son düzenleme:
Bi daha sürsen sarı olur ama saçın ikinci açıcıya dayanır mı senin bileceğin iş. Bi dönem bi hafta içinde 16 adet ürün kullanmıştım kafama ve saçlarıma bişey olmamıştı :))) saç yapına göre sen karar ver

Aa sen açık renklere mi geçmek istiyorsun?
önce bu konuyu okumaliymisim :)
tekrar açıcı saça zarar verebilir ama denemedim emin de olamadım şimdi.
Açıcı kullanmadan kumrali denesen tutar bence ama köyü kumral

Turunculuk bakirlik varsa öncesinde küllü kumral 7.1 kullanman gerek canim. Doreligi alsin diye. Acik istiosan acik kullu kumral kullanablrsin 8.1
Ama mutlaka kül olmasi gerek :) ya da bekleyeceksin 1kac ay snra aciciya devam

gece boyadim sacimi aslinda. gece bi gazla turuncu iyi olur falan dedim de. sabah uyandigimda fikrimi degistirdim acik kumral tonlari istiyorum aslinda

Turunculuk bakirlik varsa öncesinde küllü kumral 7.1 kullanman gerek canim. Doreligi alsin diye. Acik istiosan acik kullu kumral kullanablrsin 8.1
Ama mutlaka kül olmasi gerek :) ya da bekleyeceksin 1kac ay snra aciciya devam
yani bu turuncu sacimin ustune kullu kumral boyayip oyle bikac ay gecirmem mi gerek?

yani bu turuncu sacimin ustune kullu kumral boyayip oyle bikac ay gecirmem mi gerek?

Yok cnm onu demiyorum. Simdi tekrar acici yaparsan yipranir veya yanar. Acici uygulaman icin 1kac ay beklemen gerek. Ama suan bu sacla gezmek istemiyorum dersen boyanin uzerine boya uygulamanda bi sakinca yok. Turunculuk gitsin dersende küllü bi renge boyaman gerekir.

Daha acıcı vurmaaa sacını yakarsın !!!
Br kuafore bırakamazmısın iyi bir kuafor varsa..
Yada acık kumral sac boyası al ve oyle boya acıcıyla ugrasma sonu facia olur

Daha acıcı vurmaaa sacını yakarsın !!!
Br kuafore bırakamazmısın iyi bir kuafor varsa..
Yada acık kumral sac boyası al ve oyle boya acıcıyla ugrasma sonu facia olur
valla kuafor lafini duyunca delleniyorum. 3 ay once dunyanin parasini kaptirdim. sacimda kizil sari kumral 3 renkle kuaforden ciktim. bide dalga gecer gibi cok guzel oldu falan dediler. baska kuafore gittim o da resmen dalga gecti sacimi kesti bi suru laf soyledi. baska kuafore gittim o da ayri cabasi. yani bi suru para kaptirdim ve saclarim cok kotu oldu. yani kuafore gitmeyi dusunmuyorum. gercekten adam gibi kuafor bulmak cok zor

ozge cok tesekkur ederim valla delirmek uzereydim yaziyosun bana cok saol. internetten sacini kullu kumrala boyayanlara baktim da onlarda da dorelik var biraz turuncu yansimalar falan. ben cidden kurtulmak istiyorum bu turuncu ve kizil yansimalardan. gercekten biktim vallahiiii simdi sacini kullu kumrala boya mi diyorsun? onerdigin boa markasi renk falan var mi peki?

Ama bnden tavsiye daha acıcı vurma sacına

Rica ederim cnm ne demek. Boya markasi önermiim cnm. Cildin alerjik reaksiyonuna gore degisir o .
Açık renk istiosan 8.1 acik kullu kumral yap. Ama aralarda işiltilar var dedigim gbi. Onun icinde röfle seti alman gerekecek.
En iyisi bi kuaföre danış. 2 renk karistiracak buyuk ihtimal. Smdi sacinida blmiyorum. Yanlis yonlendrmek istemem cnm.
Bu hatundaki gbi aynisi olmaz bliosun. Hayaller hayatlar :) farkli oluo hep.

suan sacim turuncu iste. gece koleston ile actim sacimi. tupturuncu oldu. bu turuncu ustune kullu kumral vurucam iste bakalim nolucak. acik renkler istiyorum. istedigim en koyu renk anca kumral olur. kumraldan daha koyu bi renge gecmek istemiyorum. zaten koyu renkleri kullanamiyorum. o isiltilar falan sonraki asama bikac ay sonra hallederim onuda suansu sacimi kurtarma derdindeyim. sadece dorelik turuncu yansimalar falan istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…