Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O erik dalını bir Bulsam, basacam zatenÇitoz al bana yanına da bira....
Ahan da bütün yazım bununla geçti.
Aaaa nasıl unuttum erik dalı gevrek olduğu için basmaya gelmiyormuş. Kusucam artık. Gerçekten.
Tam şu anda mahallemde sokak dugunu var. 19:00 da basladi.Toplumla beraber yaşıyoruz maalesef. Sevmesekte göz yummak zorunda kalıyoruz. Dugun olduğu zamanlar bir arkadaşınıza yada yakınınıza gitseniz. En azından sürekli gurulteye maruz kalıp iyice yipranmazsiniz
Bir değil iki değil ki idare edelim hele yazın her hafta sonu böyle. Bir de yeni taşındık buraya geçen yaz tekrar taşınmak şu an imkansız. Bunlar yüzünden evde oturamayıp sürekli dışarı mı gidelim medeniyet yoksunları sinirimi bozdular artık.Toplumla beraber yaşıyoruz maalesef. Sevmesekte göz yummak zorunda kalıyoruz. Dugun olduğu zamanlar bir arkadaşınıza yada yakınınıza gitseniz. En azından sürekli gurulteye maruz kalıp iyice yipranmazsiniz
Evet Dikmen'de otururken olmuyordu şu an mamaktayız maalesef.Ben de bunun yasaklanması taraftarıyım gercekten boyle bi saçmalık olamaz ama malesef yasak değil..Nezih semtlerde olmuyor demekki bulundugunuz bolge oyle bi yer...
İnanın ben de bilmiyorum belki onlar da kızıyor ama çaresiz. Ya da kızmıyor olabilirler burada belli birkaç şehirden göçmüş insanlar çoğunlukta oturuyor alışmış olabilirler..Nesil bir semt o yahu, sizden başka insanlar kızmıyormu?
Bence parasız değiller tamamen beleşçilik ve saygısızlık..O kadar haklısınız ki şuan bizim mahallede sokak düğünü var ve anlam veremiyorum daha salon kiralamaya parası olmayan adamlar evlenip yuva kurmaya çalışıyor bir de çocuk falan da yaparlar Allah bilir sonra da geçinemiyoruz diye ağlarlar.
Hayır bir de hastası olan var bebeği olan var bunlar nasıl düşüncesiz ve saygısız insanlar aklım almıyor.düğün salonu tutacak param olmasa sadece nikahla evlenirdim, o sokak sirkine katılmazdım yine de...
çok saçma geliyor bana da.
yani diyecek söz yok.
Valla cuma başlıyorlar pazara kadar kınası düğünü vs fenalık geldi.Yok maalesef. Aynı ilkelliği yıllardır yaşıyorum ki nezih bir semtteyim. Başka yerleri düşünmek bile istemiyorum. Kınası biter düğünü gelir, düğünü biter konvoyu rahatsız eder. Konvoyu biter gece eve gelin sokarken davul çalarlar. Medeniyet yerlerde.
Tabi cok mantikli. Mesela söyle yapilsin, bir mahallede dügün yapilacaksa, “sokakta” , bir hafta önceden tüm mahalleliye ilan edilsin. Dügünle alakasi olmayan herkes o gün gidecek yer bulsun kendisine. Ne de olsa o ailenin mekan kiralamasindan daha pratik (!) bir yöntem. Ha bu arada özgürlükler baskalarinin özgürlügünün basladigi yerde biter gibi bir söz vardi, duymus muydunuz?Toplumla beraber yaşıyoruz maalesef. Sevmesekte göz yummak zorunda kalıyoruz. Dugun olduğu zamanlar bir arkadaşınıza yada yakınınıza gitseniz. En azından sürekli gurulteye maruz kalıp iyice yipranmazsiniz