saçımı boyadım beeen :(

buketcan

hadi gel bebeğimmm
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
309
1
46
İstanbul
kızlar hamileliğimin ilk 1 ayını farketmedim.
ve 2 adet dönemi arasında da saçımı boyadım.
bebiş şimdi 8 haftalık,imza bölümümde yanlış yazıyor sanırım.
acaba birşey olmuş mudur? çok korkuyorum:26: bilsem yaparmıydım hiç..
keşke yapmasaydım..asıl dr.uma daha gitmedim,gidersem de sorucam.ama şimdiden deli gibi merak ediyorum:44:

bu konu hakkında birsürü makale okudum hepsi aynışeyi yazıyordu özetle aktarayım; "bebeği farkedene kadar doğal bir mekanizma bebeği korur, anne farkettikten sonrası önemli...öncesinden (elbette olmasa daha iyi olurdu ama) sorumlu değildir" hatta bir örneğini bulabilirsem yazarım buraya ama benim anladığım buydu :17: içini ferah tut umarım birşey yoktur bebeğinde:16:

ya boya ne ki arkadaşım ben 6 haftalıkken eğlenmeye gittim bi güzelde içtim :) ama bişey yok çok şükür korkma bence

aayyy içim nasıl ferahladı.umarım dediğiniz gibidir bayanlar :21: çok teşk.ederim cvplarınız için nasıl rahatladımmm:16:

aayyy içim nasıl ferahladı.umarım dediğiniz gibidir bayanlar :21: çok teşk.ederim cvplarınız için nasıl rahatladımmm:16:

hiçbişey olmaz merak etme kanıtlanmış bi zararı yok zaten ben de 16. haftamda gidip boyattım röfle yaptırdım, doğuma yakın bi daha boyatmayı düşünüyorum, tabi ilk 3 ay önerilmiyor ama 1 kez boyamakla bişey olmaz stres daha çok etkiler emin ol ve stres yapma bunun için.

Back
X