S Simay111 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2016 25 2 1 29 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Simay111 #1 Merhaba arkadaşlar bugün saçımı boyadım boyarken bile avuç avuç döküldü süresinden az bekletmeme rağmen yıkadıktan sonra saçlarımın yarısı elimde kaldı desem abartmam neden böyle oldu ne yapmalıyım yardım edin lütfen :'(
Merhaba arkadaşlar bugün saçımı boyadım boyarken bile avuç avuç döküldü süresinden az bekletmeme rağmen yıkadıktan sonra saçlarımın yarısı elimde kaldı desem abartmam neden böyle oldu ne yapmalıyım yardım edin lütfen :'(
kavun kokusu Buraya reklam alınır Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 6.447 15.481 448 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Simay111 #2 Biline bir marka değil mi? Son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi? İlk kez mi boyadınız, yani boyaya karşı alerjiniz olabilir mi?
Biline bir marka değil mi? Son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi? İlk kez mi boyadınız, yani boyaya karşı alerjiniz olabilir mi?
S Simay111 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2016 25 2 1 29 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Simay111 #3 kavun kokusu .!.: Biline bir marka değil mi? Son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi? İlk kez mi boyadınız, yani boyaya karşı alerjiniz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk kez boyadım lorealin boya alerji testi yaomıştım bişi olmadı
kavun kokusu .!.: Biline bir marka değil mi? Son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi? İlk kez mi boyadınız, yani boyaya karşı alerjiniz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk kez boyadım lorealin boya alerji testi yaomıştım bişi olmadı