saçımı boyatmam lazım ama hamileyim

filiz2efefilizzz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
23
0
6
35
Ankara
Arkadaşlar yine yardiminiza ihtiyacım var. 1ay sonra düğünüm var ve dip boyam çıktı hamile olduğumdan dolayi düğünde napcam bilmiyorum. Kendi saçım koyu kahve şuan ki rengi platin sarı. Düğüne kadar dipler iyice çıkacak ve çok çirkin duracak 10 haftalık hamileyim bebeğime zararı olacak diye korkuyorum ama bitkisel boyaların zararı yok diyorlar. Hamilelikte saçını boyatan varmı aranızda

Ben hamileliğimde saçımı boyatmadım,ama boyatanları duymuştum.
Eğer illaki boyatmam gerek diyorsanız iyice araştırıp bitkisel boyayla boyatın.

Doktorların bir kısmı boyatmada sakınca yok diyorlar ama bazıları bitkisel dahi olsa kesinlikle izin vermiyor. Cok arada kaldım. Zaten gebelikten dolayı kilo alcam bide saçlar berbat olursa napcam bilmiyorum

Doktorların bir kısmı boyatmada sakınca yok diyorlar ama bazıları bitkisel dahi olsa kesinlikle izin vermiyor. Cok arada kaldım. Zaten gebelikten dolayı kilo alcam bide saçlar berbat olursa napcam bilmiyorum

normal renklerde olsa saçlarınızın diplerinden çıkan saçlarınız çokta göze batmazda.ama sarı baya çıkan saçlar belli olur.
İsterseniz bir kuaförle konusun,ama güvendiğiniz biri olsun.

Ben hamileyken hep boyadim ben boyayi amonyaksiz olandan alipta boyadim garnier markasinin var amonyaksiz boya hic bir zarari yok ginekilogda oyle demisti

Yani saçınız röfle mi?
Eğer öyleyse röflenizi yaptırın,diplere değmiyor zaten boya ama numuneks yani röfleden sonra cilayı
yaptırmayın :34:

Eğer düz boya yapıyorsanız zaten bitkisel dahi olsa açık renk boyayı hiç önermiyor doktorlar çünkü açıcı kullanılacak saçınızda..

Boya yapıyorum röfle yaptırmıyorum diyorsanız,
bitkisel koyu renk (orj saç renginizde) boyayla saçınızı boyatıp,doğuma kadar böyle idare edebilirsiniz
böylece düğün de aradan çıkar sonrasında da dibim çıktı derdiniz olmaz :34:

Son okudugum yazida, kanitlanmis bir sonuc yok, fakat ongorulen, sakat dogumlara ya da ilerleyen yaslarda sonradan cikabilecek yan etkilere neden olabilir...
Dolayisiyla, kullanilmamasi en etkili karar bence...
Bitkisel boyalarda bu kapsamda bu arada, belirteyim...
Ben basima gelince, kina yakarim herhalde diyordum, o da saci mahvediyormus...
Sonra papatya suyunu dusundum, isterseniz bir onu arastirin...
Eger o da yardimci olmuyorsa, belki duvak kullanarak, optimum sekilde dipleri kapatabilirsiniz...

$563944_10151039010573485_998628052_n.webp

Bende bu sekildeydi mesela, duvak kismini biraz daha one dogru cekerek, dipleri kapatabilirsiniz, kuaforle konusmak ve denemek en mantiklisi...

Sari cok zor bi renk ...Ama amonyaksiz ve dogal denilen boyalar var arastirin

2 hamileliğimde de saçlarımı boyattım ama 5.aydan sonra ve amonyaksız boyayla.Daha 3 ay dolmadıysa röfle düşünebilirsin

Arkadaşlar yine yardiminiza ihtiyacım var. 1ay sonra düğünüm var ve dip boyam çıktı hamile olduğumdan dolayi düğünde napcam bilmiyorum. Kendi saçım koyu kahve şuan ki rengi platin sarı. Düğüne kadar dipler iyice çıkacak ve çok çirkin duracak 10 haftalık hamileyim bebeğime zararı olacak diye korkuyorum ama bitkisel boyaların zararı yok diyorlar. Hamilelikte saçını boyatan varmı aranızda

saçının göze batacağını sanmıyorum. hamileler kendi çapında zaten sempatiktir. saçından çok karnına bakarlar zaten..
ama organik boyalar var iyi kuaförler uyguluyor. ancak kandırılmadığından emin olmak için illa yaptıracağım diyorsan iyi bir yere gitmeni tavsiye ederim. başka basit alternatif de kına gibi şeyler olabilir ama ben rengini ve kokusunu sevmiyorum, hani doğal olsun dediğin için dedim.

İlk 3 y hicbir sekilde boyayi onermiyorlar. Bitkisel boya dediginiz seylerde de kimyasal var, yoksa sacin rengini nasil degistircek.
Sarinin dibi cikinca o kadar kotu olmuyor bence.
Ama yine de istiyorsaniz boyatin batti balik yan gider

Merhaba...
Bende hamileyim,saçlarımda beyazlar var hemde çalışıyorum.
Doktorum buna rağmen bitkiselde olsa sacımı boyanmama asla izin vermedi.
Bende boyamadım . Sizde bebeğinize kıymayın. Sonuçta bitkiselde olsa boyaların Cook'da güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Ya golden rose'un sitesinde saç ürünleri bölümünde bi ürünü var touch- up stick falan şampuanla yıkanınca çıkıyomuş belki saçınıza uygun rengi vardır bakın bi istiyosanız ruj gibi böyle sürüyosunuz saçınıza falan :34:

Bebeginiz doğuncaya kadar biraz sabredin doğduktan sonra boyatırsınız,bitkisel boya diye tabir edilen boyaların içinde de katkı maddeleri vardır sonuçta %100 bitkisel değildir o yüzden bebeginizin sağlıgı için boyatmayın bir süre.

eğer iille s arı olsun falan demıyorsan hınt kınasıyla falan sıyah kahve gıbı te bır ton yakalayabılırsın. yanı acıcı kullanmadan kınayla koyu bır renk hem dıp boya falan saklanır hemde bebişe zarar gelmez. ama peşin söylım o kınanın sactan cıkması uzun surer. gercı dogumdan sonra ya kadr baya gıder. bırazda acıcıyla eskı halıne dönebılırısn...

Ya golden rose'un sitesinde saç ürünleri bölümünde bi ürünü var touch- up stick falan şampuanla yıkanınca çıkıyomuş belki saçınıza uygun rengi vardır bakın bi istiyosanız ruj gibi böyle sürüyosunuz saçınıza falan :34:

Bu ok mantikli, bu sekilde sprey sac boyalari da var, jole gibi yikaninca cikiyor

Güya eltimde bitkisel kullandı ama çocuk şimdi hiperaktif

Düğünde hangi saç modelini yaptıracağına karar verip, sadece o kısımlara (diplere değdirmeden) tüy sarartıcı kullanman gayet işe yarar, bilgin olsun =)

Back
X