Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı Boyuyorummm :) Yardım..

znurs

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
13
0
6
Sakarya
Merhaba kızlar.. Benim saçımda hiç boya yok doğal rengi bu ;Eki Görüntüle 780796 hoş dün limonla bir güzel yıkadım resmen saçı azıcık daha açıldı ama belli belirsiz :) istediğim renk ise bu Eki Görüntüle 780797 :) Bu saçı evde elde edebilir miyim sizce açıcı kullanmak gerekir mi hangi boyayı kullanmalıyım yardım edin lütfen malum ilk heves :)

Merhaba canım, benim de saçım senin doğal rengin gibiydi. Boyadım sarı yaptım, kızıl yaptım, şimdi de kahve düşünüyorum :3: Sana tavsiyem şu ki papatya suyu vs açıcılarla doğal bir görünüm elde edebilirsin yani güneşten sararmış gibi, ama uçları çok açık olur dipleri kendi rengi olur.
attachment.php
şunun gibi. Boyarsan hepsi aynı renk olur istediğin sonucu elde edebilirsin ama diplerin çıkınca da her zaman boyamak zorunda kalırsın ve boyalı saça da papatya suyu uygulanmıyor bildiğim kadarıyla. Yani boyanın geri dönüşü yok, uzamasını bekleyip kestirmek zorunda kalırsın. Karar senin :3::3:

Merhaba canım, benim de saçım senin doğal rengin gibiydi. Boyadım sarı yaptım, kızıl yaptım, şimdi de kahve düşünüyorum :3: Sana tavsiyem şu ki papatya suyu vs açıcılarla doğal bir görünüm elde edebilirsin yani güneşten sararmış gibi, ama uçları çok açık olur dipleri kendi rengi olur.
attachment.php
şunun gibi. Boyarsan hepsi aynı renk olur istediğin sonucu elde edebilirsin ama diplerin çıkınca da her zaman boyamak zorunda kalırsın ve boyalı saça da papatya suyu uygulanmıyor bildiğim kadarıyla. Yani boyanın geri dönüşü yok, uzamasını bekleyip kestirmek zorunda kalırsın. Karar senin :3::3:

Merhaba :) papatya suyu bu kadar işe yararsa aslında ben de boyamak istemiyorum doğal olsun daha iyi ama dün limonu deneyip nerdeyse fark edilmeyecek kadar bir açılma görünce boyamak zorundayım herhalde dedim kendi kendime :) aslında sadece meraktan bir kere boyayacağım yani boyadıktan sonra eski saç rengimin gelmesini bekleyeceğim tekrar boyamayı düşünmüyorum.. sence papatya mı deneyeyim?

Doğal bir sarı olsun istiyorsan deneyebilirsin. Boyamak başa bela, her ay dipler geliyor falan :30: Bir arkadaşım aktardan falan almış heralde. Normalde sürüp güneşte kurutmak ve güneşte beklemek lazımmış. Fakat o aceleden papatya suyu sürüp fön makinesi ile kurutuyordu :3: Saç rengi de hoşuma gidiyordu. Tavsiye ederim :80:

Doğal bir sarı olsun istiyorsan deneyebilirsin. Boyamak başa bela, her ay dipler geliyor falan :30: Bir arkadaşım aktardan falan almış heralde. Normalde sürüp güneşte kurutmak ve güneşte beklemek lazımmış. Fakat o aceleden papatya suyu sürüp fön makinesi ile kurutuyordu :3: Saç rengi de hoşuma gidiyordu. Tavsiye ederim :80:
a
çok teşekkür ederim canım beni büyük bi dertten kurtardın vazgeçtim boyamıyorum yaşlanıp beyazlar çıkana kadar :) papatya falan alayım ben aktara gidip en iyisi :3:

Ne limon ne papatya saçım açılmıyor açılmıyor :19: boyayacağım artık tek çözüm.. yukarıdaki saçı elde etmek için önerilerinizi bekliyorum :3:

Back
X