Merhaba Buse__ hanım :)Sizi ekledim ama henüz özel msj atma yetkim olmadığından direk ulaşamadım size.Burda bikaç yıl önce saçlarınızı ısırgan suyuyla gürleştirdiğinizi yazdığınız bi yazı vardı ,onu okudum.Benim saçlarım seyrek değil aslında ama aşırı ince telli kuaför bile bebek saçı gibi dedi.Öyle aman aman bi dökülmem yok normal dökülüyo ama ben daha gür olsun istiyorum..Neyse, saçlarımı gürleştirmenin yollarını arıyodum ki sizin yazınızı okudum ve umutlandım :) Öncelikle şunu bilmek istiyorum sizin saçınız eskiden gür müydü? yani hep gürdü de sonradan mı döküldü? demek istediğim ısırgan eski saçınızı mı verdi size yoksa her zamanki azlığında olan saçlarınızı mı gürleştirdi? çünkü sizinki zaten gür idi ve eski saçlarınıza kavuştuiseniz bu bende bi işe yaramayacaktır çünkü benim saçım yapısı itibariyle gür değil.Benimkine bi faydası olmayacaksa denemiyim yani..Bide tam olarak nası kullandınız ısırgan suyunu? duştayken şampuan sonra normal suyla şampuanı durula en sonda da ısırgan suyuyla durula,böyle miydi?