Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı hangi renk yapmalıyım ?

ShaKaty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
41
13
88
30
Arkadaşlar sizce saçımı hangi renk yapmalıyım hem sarı istiyorum hem de siyah,kahve falan olsun istiyorum yani tek renk olsun istiyorum, şuan yukarısı kahve ve uçlara doğru balköpüğü ombre yani.Beyaz tenliyim ela gözlüyüm ama saç rengi seçme konusunda acayip karasızım :/ Lütfen yardımcı oluunn

ben de yakın zamanda saçlarımı koyu renge boyayacağım herkes ombre yaptırıyor yolda 10 kişiden 8inin saçı ombre resmen öğk geldi ben de 1 yıl önce saçıma krepe balyaj yaptırmıştım diplere yakındı boya o yüzden şuan indi aşağı ombre gibi duruyor ve ben çok sıkıldım ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm.. karar verdim saçımı koyu renge boyayacağım hatta boyamada karar verdm palette 4.0 numara boyayacağım. düğün var işte 2 hafta sonra. 1 hafta sonra filan boyarım. kendi saç rengin küllü kahve gibi bir renk. siyah yapmayı düşündüm ama çok yyapay duruyor ve yaşım daha 24 olduğu için o tarz maceralara girmeyi erken buldum ben de koyu kahve yapıcam zaten ilk boyadığnda siyah gbi koyu renk oluyormuş gittikçe de açılıp kahverengi oluyormuş daha doğal bir görünüm sağlıyor yani.. sen de o şekilde düşünebilirsin (:

ben de yakın zamanda saçlarımı koyu renge boyayacağım herkes ombre yaptırıyor yolda 10 kişiden 8inin saçı ombre resmen öğk geldi ben de 1 yıl önce saçıma krepe balyaj yaptırmıştım diplere yakındı boya o yüzden şuan indi aşağı ombre gibi duruyor ve ben çok sıkıldım ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm.. karar verdim saçımı koyu renge boyayacağım hatta boyamada karar verdm palette 4.0 numara boyayacağım. düğün var işte 2 hafta sonra. 1 hafta sonra filan boyarım. kendi saç rengin küllü kahve gibi bir renk. siyah yapmayı düşündüm ama çok yyapay duruyor ve yaşım daha 24 olduğu için o tarz maceralara girmeyi erken buldum ben de koyu kahve yapıcam zaten ilk boyadığnda siyah gbi koyu renk oluyormuş gittikçe de açılıp kahverengi oluyormuş daha doğal bir görünüm sağlıyor yani.. sen de o şekilde düşünebilirsin :-)
bende aslında öyle düşünüyorum haklısın hem çakma sarışınlarda çoğaldı sanırım dediğin gibi en iyisi koyu bir renk gibi görünüyor bu da benim eski siyah saçlı halim sarışın halimde yanındaki

Eklentiler

• IMG_0600.webp
    IMG_0600.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_7811.webp
    IMG_7811.webp
    16 KB · Görüntüleme: 144
Fındık kabuğu güzel olabilir sanki

ilk resimdeki saç rengin hiç siyah gibi durmuyor aslında. daha koyu bir renk düşünebilirsin senin tercihin(:

kızlar 4.0 numara palaette alıcaktım şimdi de iki tüp alıcağım için birini 4.0 birini 3.0 numara alıp ikisini karıştırsam nasıl olur ki güzel olur mu sizce ne dersiniz? koyu renk saç istiyorum ama çok da yapay bir siyah olmasın. kendi saç rengim küllü kumral gibi...

Kumral yada kahve tonları yakışırmış :)
Aslında koyu renkler istiyorum ama aklım kızıl bakıra da kaymıyor değil :/
Fındık kabuğu güzel olabilir sanki
Evet onu da düşündüm ve hala kararsızım :)
ilk resimdeki saç rengin hiç siyah gibi durmuyor aslında. daha koyu bir renk düşünebilirsin senin tercihin:-)
Ya hint kınası yapmıştım o siyah ya bilirsin akınca kızıllıklar olmuştu biraz..Ama evet koyu renk istiyorum :/
kızlar 4.0 numara palaette alıcaktım şimdi de iki tüp alıcağım için birini 4.0 birini 3.0 numara alıp ikisini karıştırsam nasıl olur ki güzel olur mu sizce ne dersiniz? koyu renk saç istiyorum ama çok da yapay bir siyah olmasın. kendi saç rengim küllü kumral gibi...
Canım ikisi arasında pek renk farkı yok gibi ya da ben mi dikkat edemedim bilmiyorum ama siyah olur ilk başta genelde koyu kahvelerde ilk boyayışta siyah oluyor da :D

sonunda aldım ikisini de 4.0 numara aldım gitti yaa baktım içime sinmedi birdahaki boyayışımda gider 3 numara alırım önce bunu bir deneyeyim de :))) hadi hayırlısı

sonunda aldım ikisini de 4.0 numara aldım gitti yaa baktım içime sinmedi birdahaki boyayışımda gider 3 numara alırım önce bunu bir deneyeyim de :))) hadi hayırlısı

Zemin renginiz ne renk bir de boyayınca rica etsem fotoğraf atar mısınız ben de o renklere yakın boyamak istiyorum da :)

tmm canım boyayınca atarım. zemn rengim küllü kumral gibi bir renk üzerine uzun zaman önce sarı krepe balyaj attırmıştım dibe yakındı aşağıya indi şimdi ombre gibi kullanıyorum bayadır çok sıkıldım daha koyu olmasını istiyorum gittim 4. numara aldım iki paket bakalım merak ediyorum nasıl olcak :)

Back
X