Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı karamele boyadım çok kötü oldu yardım edin:'(

• Konu Sahibi Konu Sahibi kırmızı&siyah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kırmızı&siyah

Ziyaretçi
benim saçım koyu (siyaha yakın) kahveydi ben karamele boyadım çok kötü oldu yanıcak diye de boyayamıyorum ne kadar beklemem lazım boyamak için lütfen yardım edin ( bu ayın 18.boyadım)Kötü Kazen:tomato:

nasıl kötü oldu canım
ne gibi bi durumla karşılaştın ki:teselli:

saçım alacalı gibi oldu çingeneye benzedim ne kadar zamn sonra tekrar boyayabilirim??????????

10 gün snra boyayabilirsin canım çok yıpranır ama yanmaz

ilk defa boya yaptıysan bence gelecek ahfat sonu baya hem bu ara zeytinyağıyıla falan bakım yap
çünkü boya çok kurutuyor saçı ama yağı saçtan arıdıracağım derken üstüste de çok yıkama
çok fazla yıpranmaz o zaman
ben öyle yapıyordum çünkü oldukça faydası oluyor

çok saolun çok yardımcı oldunuz:enbuyukkk:

çok saolun çok yardımcı oldunuz:enbuyukkk:

canım ben bi ara kumral saçımı tutup syah yaptım sonrada karamel yapayı derken marketteki kızında iki farklı peroksit vermesiyle saçlarım resmen çingene gibi oldu:1shok: inannamazsın. ben 3 gün bekledim boyadım. sonra yine olmadı 3 gün sonra yine boyadım. ama allahtan saçıma bişey olmadı.ama sen yinede bir hafta falan geçsin bide bakım yap kesinlikle. bakım yap aktardan bakım yağları var onları aldım ben,sende öle yap. ama sonra kesinlikle kuaföre boyat değilse yine aynı olur çünkü kuaförler tutturuyor. sana tavsiyem ben yaşadım aynısını. ayrıca saçını topla bandana falan tak hiç belli olmuyorŞeniz

Back
X