Saç Kesim Şekilleri sacimi kestirmeli miyim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Bu ara biraz bunalim biraz evlilikle ilk ayin sikintilari esimin ailesi issizlik derken kendimi baya kotu hissediyorum. Belki depresyondan ama sacimda degisiklik istiyorum. Permami yaptirsam yoksa kestirsem mi bilmiyorum. Saclarim su an kurek kemiklerimin azicik altinda ve yanaklarima inen percemler var aslinda kestirmeye de sicak bakmiyorum ama su sira dokulme sorunumda oldugu icin daha cok uzatirsam daha sonra kestirmek daha zor olacak hic degilse saglikli uzar permayi da cok merak ediyorum napsam ben :(

permayı merak ediyorum demişsin, yaptırmazsan içinde kalabilir değişiklik olur yaptırırsanda :) ama saçları kırıyo diye biliyorum ama kuaförlede alakası olabilir kırılsada kırıklarından kestirir sağlıklı uzamasını sağlayabilirsin :)

ben de perma yaptırmak istiyordum olumsuz yorumları duyunca vazgeçtim
saç rengini değiştir istersen kestirmek yerine

Biraz uçlarından aldırabilirsin, ışıltı ya da balyaj attırabilirsin, hatta rengini değiştirebilirsin.

perma sacını cok yıpratır pişman olma sonra. saçlarını kestırmeyıp rengını degıstırsen baktın hala ıcındekı o degışımi durduramıyorsun kestırırsın yada perma yaptırırsın.

Bence çok kestirme, ben de bir anlık psikolojiyle kestirdim şimdi uzasın diye dert yanıyorum :D boyatabilirsin veya kırıklarını aldırabilirsin sadece. Balyak falan da hoş olabilir ama bence kestirme. Dökülme için önlemini al. Çunku kısalttığında yine dökülecek tecrübeyle sabit, biz kadınlar bir anda gidip saçı kestirip sonra 5 6 ay uzamıyor diye dert yanıyoruz :)

bilmiyorum
ayrıca bilmemede imkan yok

bu tip şeylerini kadınlar kulubunun kadınlarının zevklerine orantılı psikolojilerinemi bırakacaksın,

Kestirmek ve perma arasında gidip geliyorsan önce permayı dene zaten kestirmekte fikirlerinin arasında kırılırsa da perma yüzünden kestirirsin her ikisinide denemiş olursun :) ,ama buhran dönemlerinde saçla oynamak kadar tehlikeli bişey yok sonra çok daha üzüleceğin bi karar verme derim :)

perma sacları cok dokuyor cunkı perma ılacları sacın yapısını bozdugu ıcın dokulmelere sebebıyet verıyor... sac rengını degıstırebılırsın

Canım bence kestirme bende doğum donrası belimde olan saçlarımı kısacık kestirdim. ( Kestirmeden önce saçımı kesersem sanki bütün sıkıntım gidecek gibiydi.) lakin saçlarda gittsede bişey değişmiyo. Sen sadece aaaah saçlarım diye ortada geziniyosun :KK34::KK34:

Back
X