Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı Kızıla Boyadım ve Pişmanım

damlayicik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
31
7
1
Merhaba. dün saçlarımı kızıla boyadım. saçlarım açık kahverengiydi ama dipleri daha açıktı bazı yerleri sarıydı bile diyebilirim. palette ile saçlarımı kızıla boyadım. ve bebek tüylerim saçlarımın hemen oradaki tüyler kırmızı oldu. yüzümdeki boyaları çıkardım ama çıkmamış gibi kötü duruyor öyle olması. saçlarımın geri kalanı bordo, koyu kızıl gibi ama oralar kıpkırmızı. ve bebek tüylerimin kısa tüylerimin kırmızı olması çok rahatsız edici. ne yapabilirim?

Eğer çok pişmansan akıtmaya çalış. Kızıl dediğimiz boya zaten her banyoda etrafı kırmızı yapıp havluları batıran bişe. Akıtmak çok zor olmaz diye düşünüyorum

Kızılı akıtıp,yani bir süre bu şekilde kullanmaya çalışıp daha sonra ise o akmış kızıl rengin üstüne (eğer doğal rengine dönmek istiyorsan) koyu küllü kumral boyamani öneririm. Küllü tonlar sactaki kızarıklığı alır. Bizzat denedim. Bir ara bakır yapmıştım saçlarımı ve tıpkı senin gibi renk alacalı olmuştu , bebek saclarim turuncu olmuştu. Ben bu sekilde kurtuldum. Bu arada sakın gidip siyaha boyama, siyah biraz akinca alttan kizillar cikcak yine siyaha boyamak zorunda kalcaksin ve o siyah saçtan çok zor çıkan bir renk.

Saçlarını kepek şampuanı ile yıkamayı dene canım o çok açık olan yerleri koyulastirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…