Saç Rengi ve Saç Boyama sacimi sea color bal köpüğüne boyamak istiyorum

cansu36

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
9
1
6
Sacimi bal kopugune boyamak istiyorum ama şuan sacim bakır saç açıcı ile acsam ne kadar bekletmem gerek lütfen yardım edin....

Eklentiler

• 2015-11-19-05-57-56-701.webp
    2015-11-19-05-57-56-701.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 377
Benimde saclarimi bal köpüğü rengi kendim boyuyorum herkes bayılmıştın:)) simdi kapaliyim artik yılda bir boyasam yeridir :D neyse ben boyami karışım.olarak hazırlıyorum koleston 9.3 altın sarısı ve palette 8.65 i karıştırıyordum kolestonun tamamını palettenin ise yarısından birazcık azicini koyuyordum oksidanlarin ise herikisinide gayet hoş oluyordu saç rengine tutar diye düşünüyorum her ten rengine yakışan bir renk :)

Benimde saclarimi bal köpüğü rengi kendim boyuyorum herkes bayılmıştın:)) simdi kapaliyim artik yılda bir boyasam yeridir :KK70: neyse ben boyami karışım.olarak hazırlıyorum koleston 9.3 altın sarısı ve palette 8.65 i karıştırıyordum kolestonun tamamını palettenin ise yarısından birazcık azicini koyuyordum oksidanlarin ise herikisinide gayet hoş oluyordu saç rengine tutar diye düşünüyorum her ten rengine yakışan bir renk :)

saçını açtırıp mı yaptırmıştın? koyu saçı direk sarıya boyayınca nasıl tutuyor?

Tek seferde tutmamıştı zaten ama ikinciye boyayinca renk tam tutuyor ayrıca bemim saclarimda çok koyu renk değildi eğer saçlarınız koyu renk ise sarı renginin numarasını arttirabilirabilirsiniz

Konunun yeri saç rengi ve saç boyama bölümü.oraya açmanız lazımdı.

Bence kendin boyama.sacın uzun iki kutuluk karışım hazırlaman lazım.arkadan öne doğru sürmen lazım.tutamları nasıl aynı tona tutturursun bilemiyorum.
Üstelik kızıllık da varsa hiç girişme derim cünkü tutmaz.
Kuaföre git en temizi.

Back
X