Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı uzatma hikayem kızlar

Esra13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
13
2
1
İstanbul
Geçen sene saçımın hızla uzaması için yöntem aramaya başladım ve sonunda karşıma çıkan en etkili çözüm çam terebenti oldu. Ama çam terebentini gidipte kimyasallarla dolu bir elidor pantene gibi bilindik şampuanlarla kullanmadım aktardan aldıgım ve doğal oldugunu düşündügüm sarımsak özlü şampuanın içine 2 kapak kadar koydum ve sonuç gerçekten inanılmaz oldu saçlarım çok hızlı uzanmaya başladı tam o sırada da köye gittim köydeki suların istanbulda ki sular kadar klorlu olmadıgını herkes bilir bu mucizevi etkenle o kimyasallardan uzak doğal suyla saçımı yıkadım ve omuzlarımdan saçım tam belime kadar oldu gerçekten o kadar güzel saçlarım oldu ki çok mutluydum ama stresten ve geçirdigim bazı rahatsızlıklardan dolayı saçlarım döküldü ve azaldı bende işe yarar diye saçımı omuzlarımdan daha kısa kestirdim ve şimdi uzaması için uğraşıyorum şimdi tekrar sarımsak özlü şampuanla ve çam terebentini kullanmaya başladım yine etkisini görmeye başladım ve iyi bi haber daha bu sıralar yine köye gidicem ve saçlarım geçen sene ki gibi hızlıca uzayacak size fotograflarını paylaşacağım kendinize iyi bakın canlar :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen sene saçımın hızla uzaması için yöntem aramaya başladım ve sonunda karşıma çıkan en etkili çözüm çam terebenti oldu. Ama çam terebentini gidipte kimyasallarla dolu bir elidor pantene gibi bilindik şampuanlarla kullanmadım aktardan aldıgım ve doğal oldugunu düşündügüm sarımsak özlü şampuanın içine 2 kapak kadar koydum ve sonuç gerçekten inanılmaz oldu saçlarım çok hızlı uzanmaya başladı tam o sırada da köye gittim köydeki suların istanbulda ki sular kadar klorlu olmadıgını herkes bilir bu mucizevi etkenle o kimyasallardan uzak doğal suyla saçımı yıkadım ve omuzlarımdan saçım tam belime kadar oldu gerçekten o kadar güzel saçlarım oldu ki çok mutluydum ama stresten ve geçirdigim bazı rahatsızlıklardan dolayı saçlarım döküldü ve azaldı bende işe yarar diye saçımı omuzlarımdan daha kısa kestirdim ve şimdi uzaması için uğraşıyorum şimdi tekrar sarımsak özlü şampuanla ve çam terebentini kullanmaya başladım yine etkisini görmeye başladım ve iyi bi haber daha bu sıralar yine köye gidicem ve saçlarım geçen sene ki gibi hızlıca uzayacak size fotograflarını paylaşacağım kendinize iyi bakın canlar :-)

ben de uzamayan saçlarından muzdarip biriyim :ssz: hemen denemek için sabırsızlanıyorum :10:

Kesinlikle denemelisiniz. Size badem yağını da kesinlikle tavsiye ediyorum gerçekten yeni saçlar çıkartıyor ve dökülmeyi de önlüyor ;-)

Çam terebentin şartt olduu, duş alıp hemen dışarı cıkayımm ve gidip eksiklerimin arasına çam terebentin de ekleyip alayımm :) Teşekkürlerrr

bende bunu dolaylı yoldan yapıyorum :D:D sarımsak çok tüketirdim, şu sıralar gunde 3 tane küçük yutuyorum, şampuanada çam terebentin+badem yağı katıyorum.. sarımsak yutmayı bırakıncada şampuana çam+sarımsak yağı yapacağım...;);)

yazmayi unutmusum, evde sarımsaklı şampuan var fiyto'nun kendi şampuanım bitince ona çam esansı deneyelim bakalım.. zaten küçük boy şampuan

Bende başlayacağım sarımsaklı şampuana kullanan herkes cok memnun :) sonuçları yazacağım

sizce nasıl bu oruçta değil geçen oruçta omzumdaydı saçlarım . ve bu sureçte 4 5 boyamada sarı ve koyu renkler arasında gidip geldim ve bu nedenle şırı açıcı kullanmak zorunda kaldık . ombre mı adını tam bılmıyorum ve uclarına sarı attırmıstım oda var ucşarı mahvolmuştu resmen kıyamadım 3 4 cm kestim 3 4 ayda bir . bu boyda ve kalınlıkta işte
1111.webp
2222.webp

Back
X