Geçen sene saçımın hızla uzaması için yöntem aramaya başladım ve sonunda karşıma çıkan en etkili çözüm çam terebenti oldu. Ama çam terebentini gidipte kimyasallarla dolu bir elidor pantene gibi bilindik şampuanlarla kullanmadım aktardan aldıgım ve doğal oldugunu düşündügüm sarımsak özlü şampuanın içine 2 kapak kadar koydum ve sonuç gerçekten inanılmaz oldu saçlarım çok hızlı uzanmaya başladı tam o sırada da köye gittim köydeki suların istanbulda ki sular kadar klorlu olmadıgını herkes bilir bu mucizevi etkenle o kimyasallardan uzak doğal suyla saçımı yıkadım ve omuzlarımdan saçım tam belime kadar oldu gerçekten o kadar güzel saçlarım oldu ki çok mutluydum ama stresten ve geçirdigim bazı rahatsızlıklardan dolayı saçlarım döküldü ve azaldı bende işe yarar diye saçımı omuzlarımdan daha kısa kestirdim ve şimdi uzaması için uğraşıyorum şimdi tekrar sarımsak özlü şampuanla ve çam terebentini kullanmaya başladım yine etkisini görmeye başladım ve iyi bi haber daha bu sıralar yine köye gidicem ve saçlarım geçen sene ki gibi hızlıca uzayacak size fotograflarını paylaşacağım kendinize iyi bakın canlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.