Saç Uzatma Yöntemleri sacimin bu kadar uzamasi beni bile sasirtti

evlaefe

Guru
Pro Üye
11 Mart 2013
9.618
13.001
498
1445596768536.webp

Kizlar ben yazin saclarim asiri kirildigi icin kestirdim ilk fotoda agustos ayindaki fotografim 2015-10-23 13.26.03.webp

bu sure zarfinda 2 ay boyunca biotin takviyesi aldim.Cayagaci yagli sampuan kullandim.Ve buradan aldigim bir yag karisimina birseyler daha ekleyip haftada bir maske yaptim.
Sonuç mu...? 2015-10-23 13.24.36.webp index-2.webp

Suan bu halde ki saclarima ombre yaptirmama ragmen ne bir kirik ne bir yipranma.Tabii ki kuaforumun kullandigi boyanin kalitesininde payi var.
Biotin destegi alirken kesinlikle eczane tercih edin bilmediginiz yerden almayin.

olcu olarak soldaki malzemeyi kullandim.hepsinden bir olcu sadece cam terebentinden iki olcu ampullerden de her sefere bir ampul ekledim. IMG-20160301-WA0009.webp

Kizlar saclarimi biraz kestirdim ve ombre mi tekrarladim kuru kullanmaya devam ediyrm yaz sonuna kadar bakalim ne boya gelecek
Son sari montlu fotografta saclarim kesilmisti
Bu son hali
27.07.2016
Screenshot_20160727-190115.webp

Aslinda sonuca bakarsak kizlar 1 ay sonra tami tamina 1 senede uzayan sac diyebilecegim ki arada sac kesildi 1 2 defa
Suan tto cayagaci yagli sampuani v3 otaci limon ozlu sampuani kullaniyrm ve otacinin dogal sac kremini.yag bakimini ayda 1 defaya dusurdum enteleyi de
Sac uzatma sevdam bitti sayilir.Demek ki 1 senede istenilen saclara ulasilabiliyormus cok sukur.
2015-10-23 13.26.03.webp
2015-10-23 13.24.36.webp
index-2.webp

IMG-20160301-WA0009.webp

Screenshot_20160727-190115.webp

Son düzenleme:
Sagolun kizlar benim hamileyken kisaydi saclarim iki gebeligimde de ama lohusaligin 5.6. Aylarinda siddetli dokulmeler oluyor.O cok yipratmisti.Simdi toparlama zamani ;)

Sagolun kizlar benim hamileyken kisaydi saclarim iki gebeligimde de ama lohusaligin 5.6. Aylarinda siddetli dokulmeler oluyor.O cok yipratmisti.Simdi toparlama zamani :KK66:
evet yaaa.. uzun ama dökülüyo işte benim de oğlum 4 aylık ve başladı deli gibi dökülmeye. avuç avuç. (Allah korusun) haberim yokken kemoterapi mi görüyorum acaba diyorum. sinir sistemim alt üst oldu yanlarım açıldı açılacak :KK34:
multivitamin kullanıyorum ama başka ne etkili olur bilmiyorum :cry:

evet yaaa.. uzun ama dökülüyo işte benim de oğlum 4 aylık ve başladı deli gibi dökülmeye. avuç avuç. (Allah korusun) haberim yokken kemoterapi mi görüyorum acaba diyorum. sinir sistemim alt üst oldu yanlarım açıldı açılacak :KK34:
multivitamin kullanıyorum ama başka ne etkili olur bilmiyorum :cry:
Biotin destegi al canm benimde alnim acilmisti yanlar kel kaliyorum sanmistim.Ama duzelicek.Biraz sinirlerin bozulacak bu donem ama az sabir.

Biotin destegi al canm benimde alnim acilmisti yanlar kel kaliyorum sanmistim.Ama duzelicek.Biraz sinirlerin bozulacak bu donem ama az sabir.
sonra geçicekse tamam. ama öyle kalırsa :KK42:

Aslında kırıkları aldırıp sağlam bir saçla uzatma girişimine girmek daha daha etkili oluyor.
Gel gelelim ki uzatmaya çalışırken kestirmek insanın zoruna gidiyo. :) Siz en iyisini yapmışsınız ve çokta güzel uzamış maşallah :KK51:

Kizlar ben yazin saclarim asiri kirildigi icin kestirdim ilk fotoda agustos ayindaki fotografimEki Görüntüle 1666232 bu sure zarfinda 2 ay boyunca biotin takviyesi aldim.Cayagaci yagli sampuan kullandim.Ve buradan aldigim bir yag karisimina birseyler daha ekleyip haftada bir maske yaptim.
Sonuç mu...?
Eki Görüntüle 1666235 Suan bu halde ki saclarima ombre yaptirmama ragmen ne bir kirik ne bir yipranma.Tabii ki kuaforumun kullandigi boyanin kalitesininde payi var.
Biotin destegi alirken kesinlikle eczane tercih edin bilmediginiz yerden almayin.Eki Görüntüle 1666252 olcu olarak soldaki malzemeyi kullandim.hepsinden bir olcu sadece cam terebentinden iki olcu ampullerden de her sefere bir ampul ekledim.
Biotin i hangi marka kullandınız ve fiyatı ne kadardı öğrenebilir miyim:)

Kizlar ben yazin saclarim asiri kirildigi icin kestirdim ilk fotoda agustos ayindaki fotografimEki Görüntüle 1666232 bu sure zarfinda 2 ay boyunca biotin takviyesi aldim.Cayagaci yagli sampuan kullandim.Ve buradan aldigim bir yag karisimina birseyler daha ekleyip haftada bir maske yaptim.
Sonuç mu...?
Eki Görüntüle 1666235 Suan bu halde ki saclarima ombre yaptirmama ragmen ne bir kirik ne bir yipranma.Tabii ki kuaforumun kullandigi boyanin kalitesininde payi var.
Biotin destegi alirken kesinlikle eczane tercih edin bilmediginiz yerden almayin.Eki Görüntüle 1666252 olcu olarak soldaki malzemeyi kullandim.hepsinden bir olcu sadece cam terebentinden iki olcu ampullerden de her sefere bir ampul ekledim.

İlk hali benim saçımın şuanki boyu.
Sinemaki kürü ve biotin kullanıyorum.
2 ay kadar sonra böyle olur mu ki :D

Back
X