- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
Kizlar ben yazin saclarim asiri kirildigi icin kestirdim ilk fotoda agustos ayindaki fotografim

bu sure zarfinda 2 ay boyunca biotin takviyesi aldim.Cayagaci yagli sampuan kullandim.Ve buradan aldigim bir yag karisimina birseyler daha ekleyip haftada bir maske yaptim.
Sonuç mu...?

Suan bu halde ki saclarima ombre yaptirmama ragmen ne bir kirik ne bir yipranma.Tabii ki kuaforumun kullandigi boyanin kalitesininde payi var.
Biotin destegi alirken kesinlikle eczane tercih edin bilmediginiz yerden almayin.
olcu olarak soldaki malzemeyi kullandim.hepsinden bir olcu sadece cam terebentinden iki olcu ampullerden de her sefere bir ampul ekledim.

Kizlar saclarimi biraz kestirdim ve ombre mi tekrarladim kuru kullanmaya devam ediyrm yaz sonuna kadar bakalim ne boya gelecek
Son sari montlu fotografta saclarim kesilmisti
Bu son hali
27.07.2016

Aslinda sonuca bakarsak kizlar 1 ay sonra tami tamina 1 senede uzayan sac diyebilecegim ki arada sac kesildi 1 2 defa
Suan tto cayagaci yagli sampuani v3 otaci limon ozlu sampuani kullaniyrm ve otacinin dogal sac kremini.yag bakimini ayda 1 defaya dusurdum enteleyi de
Sac uzatma sevdam bitti sayilir.Demek ki 1 senede istenilen saclara ulasilabiliyormus cok sukur.
Son düzenleme: