Saç Uzatma Yöntemleri sacimin bu kadar uzamasi beni bile sasirtti

20160224_124900-2.webp
Suan boy bu hakiki elma sirkesi ve enteleyi de tavsiye ederm

entele derken entele losyonu mu kullandınız ? maşallah çok iyi uzamışlar:nazar:

:nazar: çok iyi uzamış, uçlar açıldığı biraz kuru ama yinede çok güzel görünüyor :KK37:
Yok aslinda renk olarak oyle gozukuyor olabilir tesekkurler.
entele derken entele losyonu mu kullandınız ? maşallah çok iyi uzamışlar:nazar:
Yok canim entelenin kendisi yeni foto yukleyecegim suan sacim daha uzun belime yaklasiyor
Dogrusu bu arada bi 5- 8 cm arasi kestirdim :(

Son düzenleme:
maşallah maşallah hem rengi hem uzunluğu harika tam istediğim gibi çok güzel :nazar: tam olarak bana anlatır mısınız neler uyguladıysanız bende aynılarınl yapayım benim ne yapsam uzamıyor:kızgın: haftada kaç gün hangi bakımları yaptınız bir sürü yöntem var aklım karıştı valla

maşallah maşallah hem rengi hem uzunluğu harika tam istediğim gibi çok güzel :nazar: tam olarak bana anlatır mısınız neler uyguladıysanız bende aynılarınl yapayım benim ne yapsam uzamıyor:kızgın: haftada kaç gün hangi bakımları yaptınız bir sürü yöntem var aklım karıştı valla
Canim bitki yaglariyla olan urunler ilk sayfadaki fotografda var o karisimlarda haftada veya 15 gunde 1 kur yaptim.Birde entele bitkisini dogal elma sirkesinde kaynatip onuda hafta veya 15 gunluk kurlerle yaptim.yasam sartlarina gore ayarlayabilirsin.biotin destegide kullandim surekli.

Canim bitki yaglariyla olan urunler ilk sayfadaki fotografda var o karisimlarda haftada veya 15 gunde 1 kur yaptim.Birde entele bitkisini dogal elma sirkesinde kaynatip onuda hafta veya 15 gunluk kurlerle yaptim.yasam sartlarina gore ayarlayabilirsin.biotin destegide kullandim surekli.
haftada kaç gün bu yağlarlar bakım yaptın kaç saat saçında kaldı

Şampuan olarak ne kullandın?
146977771191650740980.webp
bunlari kullandim hala kullaniyrm cnm.
haftada kaç gün bu yağlarlar bakım yaptın kaç saat saçında kaldı
Mesala ayin 1 de basladim yag kurunu yaptim karisimi tum sac diplerine agirlik sonra uclarina surdum strecle sardim.1 saatde kaldigi oldu 5 saatde.7 de entleyi kullandim.Entele bitkisini dogal elma sirkesinde 15 dk kaynatip suzup oyle elde ediyorsunuz.Zehirli bir bitki oldugu soyleniyor goz ve agiz temasindan kacinin kizlar.bir pamuk yardimi ile veya bi sprey kutusuna koyup sikarsaniz daha pratik oluyor.onuda sac diplerine yine strecle sarilicak ki sac diplerine nufuz etsiz.yani 1 ayin 1 hafta yag 2 haftasi entele 3 hafta yag 4 hafta entele
Bazen yogunluktan atladigim oldu.
Biotinde hergun 1 kapsul aldim.

Ha bu arada saclarimda biraz seyrelme gozukebilir ama bu kafama yaptirdigim hacemat ile alakali sacimin 5 te 1 kesildi kazindi hatta dolgunluk olarak hesap ederseniz.
Yani uzadikca bir seyrelme soz konusu degil sene basi hacemat yaptirdim.

Ha bu arada saclarimda biraz seyrelme gozukebilir ama bu kafama yaptirdigim hacemat ile alakali sacimin 5 te 1 kesildi kazindi hatta dolgunluk olarak hesap ederseniz.
Yani uzadikca bir seyrelme soz konusu degil sene basi hacemat yaptirdim.
O ne?ne işe yarıyor?

Valla mı:KK57: nasıl bir işlem bu?
Bardak kapama yapilirdiya o hesap
1 bardak kapamada pis kan toplanir bardak cekilir sonra o bolgeye kucuk kesiler atilir igne batigi gibi aci duyarsin az az sonra bardak tekrar kapatilir .bu o bolgedeku temiz kan gelene kadar devam eder 2 3 kez temiz kan geldiginde z yagi ve kantoron yagi ile temizlenir kapatilir bolge. Ben vucudumada yaptirdim.

Bardak kapama yapilirdiya o hesap
1 bardak kapamada pis kan toplanir bardak cekilir sonra o bolgeye kucuk kesiler atilir igne batigi gibi aci duyarsin az az sonra bardak tekrar kapatilir .bu o bolgedeku temiz kan gelene kadar devam eder 2 3 kez temiz kan geldiginde z yagi ve kantoron yagi ile temizlenir kapatilir bolge. Ben vucudumada yaptirdim.
Çok ilginç:KK57:

Back
X