- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
Son kullandigim solgardi cnm ondan oncekini hatirlamiyrm 49 tl di sanirmBiotin i hangi marka kullandınız ve fiyatı ne kadardı öğrenebilir miyim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son kullandigim solgardi cnm ondan oncekini hatirlamiyrm 49 tl di sanirmBiotin i hangi marka kullandınız ve fiyatı ne kadardı öğrenebilir miyim:)
Bilemem cnm benimkiler ise yaradi simdi daha uzun
Eki Görüntüle 1781734 Suan boy bu hakiki elma sirkesi ve enteleyi de tavsiye ederm
Ayyy kalbim
Çok iyi uzamış maşALLAHH
Yok aslinda renk olarak oyle gozukuyor olabilir tesekkurler.çok iyi uzamış, uçlar açıldığı biraz kuru ama yinede çok güzel görünüyor
![]()
Yok canim entelenin kendisi yeni foto yukleyecegim suan sacim daha uzun belime yaklasiyorentele derken entele losyonu mu kullandınız ? maşallah çok iyi uzamışlar![]()
entele derken entele losyonu mu kullandınız ? maşallah çok iyi uzamışlar![]()
maşallah maşallah hem rengi hem uzunluğu harika tam istediğim gibi çok güzelEki Görüntüle 1863039 son hali sacimin
Canim bitki yaglariyla olan urunler ilk sayfadaki fotografda var o karisimlarda haftada veya 15 gunde 1 kur yaptim.Birde entele bitkisini dogal elma sirkesinde kaynatip onuda hafta veya 15 gunluk kurlerle yaptim.yasam sartlarina gore ayarlayabilirsin.biotin destegide kullandim surekli.maşallah maşallah hem rengi hem uzunluğu harika tam istediğim gibi çok güzeltam olarak bana anlatır mısınız neler uyguladıysanız bende aynılarınl yapayım benim ne yapsam uzamıyor
haftada kaç gün hangi bakımları yaptınız bir sürü yöntem var aklım karıştı valla
haftada kaç gün bu yağlarlar bakım yaptın kaç saat saçında kaldıCanim bitki yaglariyla olan urunler ilk sayfadaki fotografda var o karisimlarda haftada veya 15 gunde 1 kur yaptim.Birde entele bitkisini dogal elma sirkesinde kaynatip onuda hafta veya 15 gunluk kurlerle yaptim.yasam sartlarina gore ayarlayabilirsin.biotin destegide kullandim surekli.
Şampuan olarak ne kullandın?
Mesala ayin 1 de basladim yag kurunu yaptim karisimi tum sac diplerine agirlik sonra uclarina surdum strecle sardim.1 saatde kaldigi oldu 5 saatde.7 de entleyi kullandim.Entele bitkisini dogal elma sirkesinde 15 dk kaynatip suzup oyle elde ediyorsunuz.Zehirli bir bitki oldugu soyleniyor goz ve agiz temasindan kacinin kizlar.bir pamuk yardimi ile veya bi sprey kutusuna koyup sikarsaniz daha pratik oluyor.onuda sac diplerine yine strecle sarilicak ki sac diplerine nufuz etsiz.yani 1 ayin 1 hafta yag 2 haftasi entele 3 hafta yag 4 hafta entelehaftada kaç gün bu yağlarlar bakım yaptın kaç saat saçında kaldı
O ne?ne işe yarıyor?Ha bu arada saclarimda biraz seyrelme gozukebilir ama bu kafama yaptirdigim hacemat ile alakali sacimin 5 te 1 kesildi kazindi hatta dolgunluk olarak hesap ederseniz.
Yani uzadikca bir seyrelme soz konusu degil sene basi hacemat yaptirdim.
Yapilis amaci deri altinda biriken pis kanin atilmasi Canm 1. sirada sunnet o yuzden 2.maneviyat 3.super biseyO ne?ne işe yarıyor?
Valla mıYapilis amaci deri altinda biriken pis kanin atilmasi Canm 1. sirada sunnet o yuzden 2.maneviyat 3.super bisey
Beynim kafam hic bu kadar rahatlamamisti![]()
Bardak kapama yapilirdiya o hesapValla mınasıl bir işlem bu?
Çok ilginçBardak kapama yapilirdiya o hesap
1 bardak kapamada pis kan toplanir bardak cekilir sonra o bolgeye kucuk kesiler atilir igne batigi gibi aci duyarsin az az sonra bardak tekrar kapatilir .bu o bolgedeku temiz kan gelene kadar devam eder 2 3 kez temiz kan geldiginde z yagi ve kantoron yagi ile temizlenir kapatilir bolge. Ben vucudumada yaptirdim.