Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa sactan nefret eden bırıyım yaa soyle kesın sonuc veren hemen uzatan bısey soyleyın bana ama en etklı seyı soyleyın kafama surmedıgım sey kalmadı ama hızlı uzamıyor hızlı uzasın saclarım boyle bırsey varmı yokmu yaa
ben herşeyi kullandıııım sonuç b12 kadar kesin değil.benexol diemi ne bi vitamin var içinde b1 b6 b12 vitaminleri var bunlar saçların hızlı uzamasını sağlıyor ben şahidim daha bir tablet bitirdim aşşağı yukarı 15 gün oldu uzaması hızlandı fark ediliyor birde şampuanına çam terebenti dök bir kapak faydasını görürsün öptüm canım
o nerde satılıyo ılacmı o agızdan mı alınıyor bırde.cam terebentı sacımı kurutur saclarım kuru zaten tatlım ben zıgavusun sarımsaklı sampuanını kullanıyorum zaten
ozaman çam terebentini boşver..eczanede satılır vitamindir kendileri..benexol b12 adı bu olması lazım
sinameki kürüne bir bak derim. haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz kızlar gibi bi konuda olması lazım...
Hmmm bunu da öğrendiğim iyi oldu... Ben de biotin kullanmıştım, kendini bilmez bir kuaför istediğimden fazla kesmişti saçlarımı gözlerim yaşlı eczaneye gitmiştim kuaförden çıkıp... Biotin önermişti ordaki eczacı kadın, çabuk uzadılar...
ya gercekten cok cekıcı gelıyo o kur bana denıycem saclarım ıcın herseyı yaparım yaa kısa sac bana besleme gıbı gelıyor yaa uzun sac bı bayanı her zaman daha alımlı gosterır
kısa saçada bu kadar hakaret etmeyelim ama dimi olanı var olmayanı var
ben bugün aldım sinamekiyi. pazar olduğu için bemiksi alamadım yarın onuda alıp başlıcam hayırlısıyla illa bi faydası dokunuyormuş çünkü...
bir de bi arkadaşım tavsiye etti saç bakımı falan için özel günler varmış onlarla daha etkili olur sanırım onada bir bakın derim...
sımdı arkadasım bıotınmı benexol mu hangısı bak yarın gıdıp alcam
cıtcıtlarım var ama 55 cmbende hergun sacımı baglayan bırıyım ıs geregı. bagladıgımdada cıtcıtlar kendını bellı edıyor kendı sacım kısa kaldıgı ıcın
cıtcıtlarım var ama 55 cmbende hergun sacımı baglayan bırıyım ıs geregı. bagladıgımdada cıtcıtlar kendını bellı edıyor kendı sacım kısa kaldıgı ıcın