Saç Kesim Şekilleri saçımın kesimi iğrenç oldu yardm edin ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım bende 3 sene önce saçımı kestirmiştim aynen böyle oldu bende nefret ettim saçımdan aynı senin gibi. düz fön çekiyodum dümdüz olunca pek belli olmuyo üstteki katlar sana da ancak bunu önerebilirim

3 sene oldu daha yeni toparlandı benim saçlarım..ince telli oldukları için sanırım..seninki daha kısa sürede düzelir.

bide jiletle mi yoksa makasla mı kesti?

makasla kesti cnm ya düz fön çeknce de usttekıler kabarıo işte yapısı öle oolmuş nası kesmişse adam ara makas var bide aralarnda çapraz çapraz oyuzden içe kıvrık ve kabarık duruo h er turlu

ya bnde saçlarıma kat atırıp perçem kestirdim kadına en kısa kat boyun hizamdan baslasın ddm kadın kulak hizası yaptı boydan kısalmasın dedm(belime kadardı)omuz altı yaptı manyak yaa sinir oldum şimdi uzaması nerden baksan 5 ay alırperçemide hiç begenmedim bu arada

okdr kötu deıl benım sacımı kuaforler ust uste 2 yıl yakdı..hemde uzatmısdım emeklerım bosa gttı ben sacımı zaten kendım kesıp boyuyorum bıda asla guvenmem...

sımdı yapman gereken sacını uzayana dek joleyle ıslak kullanman yatıstırman baglaman..yada haftada 1 kere fon cektır ve zeytın yagı maskesı yap bakımsız duruyor hemde yatışır..

canım aksine okadar cok bakım yapıorm ki.. ama gostermıyor cnku model gostermıyor sacımı boyamayı dusunuorm ama gostermıcek boyayamıcam oyuzden fon çekılnce yaglanıo ertesi gune kendm cekıorm bugn ılk defa kabarmadan yaptm duz fon fırcasıyla yaptm kabarmadı tepelerı ama altları dumduz ya hacımsz duruyor:1shok:

üsüldüm ya, aslan başı yapmış sanki(80 lerde bu modele böyle deniomuş) kırpmış resmen, bunlara da kuaförlük yetkisi verenin...klava:
canım jöle, fön, düzleştirici bunlar saçı hem kurutur hem yıpratır. hiç bandana takmayı denedin mi? bant ya da bandanayla daha düzgün durabilirler, ya da tepeden at kuyruğu yap, o kısa katları tokayla tutturabilirsin böylece.
boyadan da uzak dur, feci yıpratır.

bandanayı yakıstıramadm kendıme bi turlu atkuyrugu da sevmem sacım düzgün durcak ve salık olcak öle seviorm öle alışmışm napim senağlama

geçmiş olsun o zaman kısa katları tokayla tutturacan yada komple kısatıp tekrar uzatacan başka çare yok

Canım bence 1 aya kadar saçların biraz uzayınca kendini toparlar.
Bu dönemde at kuyruğu yap sürekli salık rahatsız oluyorsan,
o şekilde uzatmaya çalış daha sonra güvendiğin
adamakıllı bir kuaföre gidip düzelttirirsin, şimdi düzeltilmesini istesen
saçların çok kısalır, daha çok üzülürsün.

Bence saç uzatma formüllerinden saçına iyi geleni düzenli yap hem kısa sürede saçların uzar hemde bir yandan bakımını yapmış olursun..benimde senin gibi bi ara saçımı kuşa çevirmişlerdi seninki gene iyi uzun yani benim dahada kısaydı ne toplayabiliyodum ne salınınca güzel duruyodu..bi de katlı keselim saça hacim verir diyolar yaa bence tam tersi katlı kesimlerde kafam kuş gibi saçım azcık gözüküyoo ben bunu tecrübelerimle gördüm..artık arkaları düz sadece önlerden ve yanlardan çookk az kat verdiriyorum ama çok az miktardaki saça..bu kuaförler insanı deli ederler..bence sürekli bakımlarını yap boya filanda yaptırma..biraz zamana ihtiyacın var..şutarafagitti

turplu suyu yapıyorm sacım uzadı gercekten diplerim çktı 1 haftada ama ben çok uzun istiom esskı sacım gibiii :'( iğrenç duruor ya kendıme aynada baknca igrenıorm rengı de guzel deil iğrençç bi şeklde moral bulmam lazm uzayamıcagına gore bnde boyama k ıstıyom

Ya bende bi kere bunu yaşamıştım ama seninki kadar katlı deildi.. hatta daha sora üstüste 3 kere gittim kuaföre düzelt die hiç beğenmemiştimbenneyaptımki Şimdi uzadı, uzayınca kendini toparlar saçların 1 ay sabret..a.sO sürede de tokayla fln şekil vermeye çalış üstteki katları tokayla tuttur, yad a bağla saçını bence katlı kesimde tepeden bağlayınca çok hoş duruyor..a.s.

:roflol:Okurken gülmekten yıkıldım resmen:roflol::roflol:Yanlış anlama canım sinirlerim bozulduğu için güldüm,benimde iki gün önce başıma aynı müsibet geldikötükedihüso
Aynananın karşısından ayrılamıyorum...Belime yaklaşmıştı saçlarım ve sadece uçlerında bir kat vardı...Hep aynı değişiklik olsun dedim,yüzüme kat yaptıracaktım,arkamından uçlardan 1 cm. al dedim....Sen tut bana kat kat bir saç kes...Alnımada kısacık bir kahkül,delirecek gibiyim....bu saç 6-7 ayda kendine zor gelir....Şimdi bir tek topuz yapıyorum,kahkülleride tokayla tutturup gizliyorum:1ninca:Gidip arka uzunluğu aldırsam,düzelir bu seferde omuzumum üstünde en kısa kat, çok kısalacak....Alnım zaten berbat uffffffffffffff..........
Senin saçlarında çok tipsiz olmuş,üzülmekte haklısın,neyseki iki ay geçmiş,belki biraz toparlamışsındır....Ama bu kat çok zor toparlanıyor....

Aslan başı veya aslan yelesi....Ben çocukken olurdu:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bende topuzsuz gezemez oldum:)))-tatlicadiarzu-

canım geçmiş olsun,,,biliyorum moralin bozuk ama söylemeden geçemicem,,,mahvetmiş salak saçlarını,,,ya ben bu kuaförleri anlıyamıyorum arkadaşlar,,,sana sorarlar nası bi model istiyosun diye,anlatırsın,sonra bi bakarsın yine kendi kafasına göre kesmiş,,,,buna ne hakkın var ya,beceremiyosan yapma bu mesleği,,,bende şuan saçlarımı kestirmek istiyorum,,fakat güvenip gidemiyorum kuaföre....

canım bu senin kuaför sana emo saç modeli yapmış resmen.....emo saç modelleri böyle çünki,,,üstler kısacık.....bence ince bi saç bandıyla güzel durur saçların...

walla benım sac modelımde bole yanı bole derken ustler kısa altlar uzun ama bırbırıyle orantılı ve bole tıftık tıftık olmuo bence senın kuafor cok becerıksızmıs kuafor demeye sahıt ıster yanıı bır an once uzar ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…