Saç Kesim Şekilleri saçımın kesimi iğrenç oldu yardm edin ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
..düz sac daha cok fön ister..evet hos duruyo düz model ama modasida gecti..simdi katli saci olmayanlari sokakta cok zor görüyosun benim saclarimda düzdü katsizken pirasa gibi hos duruyodu evet ama ugrastiriyo cok ve modayada uygun degil...bence modeli güzel duruyor simdi havada ucusan saclar moda degerlendir bencee...banyodan cikmis hali tabiki igrenc durur..fön cek havali kurut süper olur.....

buna iğrenç diyorsunuz da benimki çok daha kötü olmuştu.. :)
geçen yaz bu zamanlar kat kestiriym dedim, forumda da konu açmıştım hatta.. saçlarım düz ve ince telli, üstleri biraz daha hacimli görünsün istiyordum.. gittim kestirdim, katlar kulağımın hemen üstünde başlıyordu ama kuaförden ilk çıktığımda beğenmiştim, fönlüydü çünkü. sonra eve geldiğimde fark ettim, bi tarafta katlar daha yoğun diğer tarafta daha azdı, bi de belime kadar uzanan saçlarım azıcık bişey kalmıştı. mecburen her gün düzleştirdim ve bu yılı tamamen düzleştirerek geçirdim, haliyle saçlarım da çok yıprandı.. sol taraftaki katlar daha yoğundu, o taraf hala toparlanamadı :) diğer taraf güzel neyse ki.. ama şu lanet olası katlar çok düzensiz saçma bi şekilde kulağımın önünde duruyor (yüzümün yanlarını kapatıyor, aslında tam olarak nasıl anlatılır bilmiyorum ) bi an önce uzasınlar artık pırasa saçlı olmak istiyorum

seninki düzgün olmuş hiç değilse, takma kafaya uzar:))

ay arkadaşlar uzadıı saolun yazdıgnz içn saçlarımn son halı saçlarımızın resmını paylaşalm mı ne dersiniz? adlı konuda var son sayfada.

canım Allahtan uzar yani...yoksa üzülürdümde..uzar sıkma canını..ama nasıl kesmıs bı anlam veremedım güzlım sacına kıymıs..bence sen kısacık kestır şöle hos bişi..kaydirigubbakcemile5

ŞUAN bu durumdayım moralim bozuk gösterdiğim modelle alakasız bir kesil yapıldı . ben omuz hizası demiştim ama kısa katlı bir kesim yapıldı oysa saçlarım belimdeydi nasıl kıydım hala anlamıyorum. saç bu uzar diyorlar ama ben çok üzgünüm en azından toplaya biliyordum yaz geldi sıcakve enseme değen kıllar bu saç ın toplanması için en az 3-4 ay lazım bana offfff niye kalkıştım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…