saçımın önü hep yüzümde

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Kızlar senelerdir bu saçlarımdan bıktım. Her zaman gözümün içine giriyorlar önü hiç şekil almıyor. Aldığında bozuluyor. Maşa ve düzleştirici hiç kullanmıyorum. Kullanmak istemiyorum çünkü çok ince telli saçlarım var. Yağ sürmesem maşa kullanmadığım halde kırılırlar. Saçlarım düz ve sürekli önümde geziyorum. Kendime yakışan şekli bir türlü bulamadım. Ne olur yardım edin. Güzel olamıyorum :( Bu da saçtan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Kafama yapışan ve önüme düşen saçlara sahibim.Dışarı çıktıktan bir saat sonra kafama yapışıyorlar. :( İlk defa foto koymayı denedim oldu mu bilmiyorum. Yüzüm saçların arasında küçücük kalıyor. Toplasam alnımın üzerinden sayısız saç çıkıyor deli gibi dolanıyorum. O saçların çıkmamasını nasıl saçlarım bir de? Çok soru sordum okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden.

Eklentiler

• IMG_0793.webp
    IMG_0793.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 907
  • IMG_0823.webp
    IMG_0823.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 1.074
Saçların çok güzel görünüyo ama..

Saçlarını kuruturken kurutma makinası ile fön çeker gibi yukarı kaldırarak çek...

:KK64:1.Resimdeki saçla 2.resimdeki saçı farklı gördüm
İlla açık bırakmak zorunda mısınız?

:KK64:1.Resimdeki saçla 2.resimdeki saçı farklı gördüm
İlla açık bırakmak zorunda mısınız?

Biri içeride çekilmişti biri dışarıda çekildi. Dışarıda olan fotoda saçımı örmüştüm o yüzden dalgalı oldu. Topladığımda güzel olmuyor. Yukarıdan saçlar çıkıyor. Alnımın üstünden saçlar havaya kalkıyor.

Tel tokayla onunu tuttur şuan saçımız aynı sadece benımkı daha uzun :))
Ama ben rahatsız olmadıgım ıcın bı mudahale yapmıyorum

Tel tokayla onunu tuttur şuan saçımız aynı sadece benımkı daha uzun :))
Ama ben rahatsız olmadıgım ıcın bı mudahale yapmıyorum

Sık sık tel tokayla önünü tuttururum. Ama alnımın üstünden saçlar havaya kalkıyor buna çözüm bulamadım. O yüzden salıyorum bu defa da önüme geliyor.

Bazı kızlarda çok şık bandaj,bandanalar görüyorum,onlardan da takabilirsiniz.

Sık sık tel tokayla önünü tuttururum. Ama alnımın üstünden saçlar havaya kalkıyor buna çözüm bulamadım. O yüzden salıyorum bu defa da önüme geliyor.
Benımde kuçuk saçlar çıkıyor ama çare yok :) Ya onlerını kısa kestırcen yana tam onunu fön makınasıyla kıvıra kvııra dalgalı yapcan..

Benımde kuçuk saçlar çıkıyor ama çare yok :) Ya onlerını kısa kestırcen yana tam onunu fön makınasıyla kıvıra kvııra dalgalı yapcan..
Ben başörtü takıyorum..O önden çıkan küçük saçlar kapalılar için daha büyük problem oluyor.:KK43:

Alnım çok geniş değil önlerini kestirmek yakışmıyor sanırım. Fön makinası olayını deneyeceğim. Teşekkür ederim :)

Ben başörtü takıyorum..O önden çıkan küçük saçlar kapalılar için daha büyük problem oluyor.:KK43:

O küçük saçların bir çaresi yok mu acaba ya? Görüyorum da kimsede küçük saç yok. Bir ben cadı gibi dolanıyorum saçımı topladığımda.

Resimlerde sorun göremedim. Kısa saç dediğiniz bebek saçı mı? Onlardan ben de muzdaribim ama resimde gözükmemiş ya da ben göremedim

Bende kapalıyım ama şalımı biraz önden bağladığım için gözukmuyo :))
Eşarp takınca çoookçook nadir taakrım o zaman sıkıntı yaşıyorum biraz

O küçük saçların bir çaresi yok mu acaba ya? Görüyorum da kimsede küçük saç yok. Bir ben cadı gibi dolanıyorum saçımı topladığımda.
Bide böyle şelale gibi gözüküyo :D Açıkken kendımle çok dalga geçerdim :))

Back
X