Meraba kızlar yazımı başka bir konuya yazmıştım ama bunu güncel görünce yapıştırdım. Bu saçtan yana yüzüm gülmedi aklınıza gelecek herşeyi yaptım bugüne kadar ne okuduysam ya da etraftan ne duyduysam. Yeri geldi kuaför kurbanı oldum yeri geldi salak yerine kondum onlar tarafından ama yine de kandım şişelerce yağlar spreyler satın aldım . Yok yılan yağıymış ceviz badem bilmem ne 60 tane yağ varmış içinde de saç uzatıyormuş 3 aayda o yüzden bittikçe aldım sonuç : nanay. Bioblasın sarmaşık özlüsünü aldım aylarca hiç fark yok hatta daha da döküldü saçlarım. Bebek şampuanı kullanıyordum 2 aydır oda hüsran komilinin zeytinyağı özlüsü. o da döktü saçımı Saçlarım bildim bileli omuzlarımda kaldı uzamadı gitti yıllardır . Seyrek zaten böyle şekil almaz bi düzene girmez. Üstleri kıvırcık desen kıvırcık değil altlar dümdüz seyrek. Zaten bölüm bölüm boşluklar var . Bu klipsli toklarla bi oraya bi buraya tutturup çıkmaktan bıktım artık Çok özeniyorum bir toka bile tutturmadan doğal hali ile çıkan kızlara. Fön çekince adama benzer ya saç bende o da olmuyo. Kedi kuyruğu kadar kalıyo fön çekince seyrek aynı tüy gibi uçuyo dökülmüyor bile omuzlarıma düz düz =( Bu yazımda bi öneri yok saçlar için ama sadece derdimi paylaşmak istedim