limon1988 yeni başlangıçlara! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Kasım 2012 8.570 1.271 163 Diğer 22 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yobodayi #21 yobodayi .!.: teşekkür ederim istiyosan yap gitsin nolcak çok düşünmemek gerek Genişletmek için tıkla... İstyorum ama öğretmenim o açıdan sıkıntı olabilir
yobodayi .!.: teşekkür ederim istiyosan yap gitsin nolcak çok düşünmemek gerek Genişletmek için tıkla... İstyorum ama öğretmenim o açıdan sıkıntı olabilir
Y yobodayi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2014 50 8 48 Ankara 25 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yobodayi #22 limon1988 .!.: İstyorum ama öğretmenim o açıdan sıkıntı olabilir Genişletmek için tıkla... Biraz daha küçük bi kısmı kazıtıp mesai saatlerinizde üstünü diğer taraftan saçla örtebilirsiniz çok istiyosanız ben yapmakla uğraşmak istemediğimde öyle yapıyorum pratik
limon1988 .!.: İstyorum ama öğretmenim o açıdan sıkıntı olabilir Genişletmek için tıkla... Biraz daha küçük bi kısmı kazıtıp mesai saatlerinizde üstünü diğer taraftan saçla örtebilirsiniz çok istiyosanız ben yapmakla uğraşmak istemediğimde öyle yapıyorum pratik