- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş bayıldım güle güle kullanın![]()
geçen gün bi cesaret geldi böyle bişey yaptırdım. halbuki boyatmam diye yeminim vardı :)
nasıl olmuş?
yazın çok akar mı boyası? yıkamaya korkuyorum.
Çook beğendim çok güzel olmuş maşallah Güle güle kullanın :)
bencede çok güzel olmuş, güle güle kullan sana sans getirsin
Çok beğendim.doğal durmuş.nerde yaptırdın yani nerde yaşıyorsun?![]()
Çok güzel yapanın eline sağlık
Güzel olmus canim akicagini sanmiyorum ama sacini bakim urunleriyle desteklersen dogal yaglar vs vs acik renkli olan kisimlari cok guzel korursun tekrardan harika olmus gule gule kullan :)geçen gün bi cesaret geldi böyle bişey yaptırdım. halbuki boyatmam diye yeminim vardı :)
nasıl olmuş?
yazın çok akar mı boyası? yıkamaya korkuyorum.
Güzel olmus canim akicagini sanmiyorum ama sacini bakim urunleriyle desteklersen dogal yaglar vs vs acik renkli olan kisimlari cok guzel korursun tekrardan harika olmus gule gule kullan :)
Vallah canım şöyle söyleyeyim zeytinyağı ,hindistan cevizi ve argan yağı gibi şeyleri kullanabilirsin gerçek doğal yağları bulursan saçını bebek gibi yumuşacık bile yapar güneş için güneşten koruma saç bakım ürünleri var internet üzerinden araştırabilirsin birde mor şampuan diyorlar silver shampoo diye geçiyor sarıları daha iyi koruyor ama biraz küllü bi renge kaçırtabiliyor ayarını bilmen ve ne kadar süreyle kullanmayı bilmem gerekir genelde sarı saçlı veya ombre tarzı boyalarda kullanıyorlar onu Birde suya girmeden veya dışarı çıkmadan önce saçlarına nemlendirici bir şeyler sürersen iyi olur milkshakeler var mesela saçta durulanmıyor kalıyor öyle kaldığı sürece bakım yapıyor ama suda akar gidermi bilemiycem o yüzden akmayacak kalıcı bi nemlendirici ürün bulmanı tavsiye ederim birde saçlarını iyice arındırıdktan sonra nem vericek saç maskesi yaparsan miss gibi olur :)
Dipteki kendi rengin mi?
Ben çok beğendim bebek saçı gibi doğal :)
Güle güle kullan![]()