- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
Maşallah canım saçının uzunluğu çok iyi,omuzun aşağısına geçmişse bilki orta boy sınıfına giriyor.buda yolu yarıladık anlamına geliyor.Yaptığın bakımlar çok iyi, saç rengini öğrene bilirmiyim,açma işlemi varmı saçında?süper oldu bu topik saç uzatmak için bakımlara yeni başlamıştım daha 2 gün oluyor saçlarım şuanda buna göre 35 cm istediğim 50 cm üstelik ayda 1 cm falan uzar benim saçım. yeni başladığım bakımları yazıyorum eger 3 ay sonrasında bir başarı elde edersem ne kadar kaç cm vs. bunları yazıcam.
hadi başlayalım
-1-
1 orta boy kuru soğanı 4 parçaya bölüp 2 diş sarımsak üstünü geçecek kadar suda kaynatıp, ılıklaştığında saçıma uçtan köke doğru uyguluyorum streç sarıp 2 saat bekleyip duşa giriyorum. bunu ayda 2 kere yapmayı düşünüyorum. kokar mı diye başta çok korktum ama hiçbirşey olmadı kesinlikle öneririm. siz isterseniz daha sıkta yapabilirsiniz.
-2-
dax supergo hızlı saç uzatan saç bakım yağı bunun nerdeyse %90 kişide çok faydası olduğunu duymuştum belki sizde biliyorsunuzdur.saç bakım yağını saç derime uygulayıp 2 saat bekleyip yıkıyorum. haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum.daha fazlada yapılabilir.
-3-
600 ml şampuanıma çam terebentin yağı 2 kapak, tatlı badem yağı 1 kapak karıştırıp düzenli olarak her duşta bunu kullanmayı planlıyorum. çam terebentin daha önce kullanmıştım saçlarımı kalınlaştırdığını hissetiğim için kullanımı kesmiştim. halbuki kalın saç teli ne önemli bir nimetmiş 0 zamanlar anlamamışım.
-4-
son olarakta her duştan çıktığımda saç bakım yağı kullanırım nemli saçlarıma buda kırıklarla uğraşmak istemediğimden saçlarım kolay kolay kırılmaz belkide bu sebeple. herhangi bir bakım yağı kullanabilirsiniz. ben yeni değiştirdim merak ettiğimden ve bir arkadaşımın her konuşmada bana şiddetle tavsiye etmiş olduğu panten argan yağı terapisi serumunu aldım. şimdilik memnunum. saç uçlarım kırılmasında gerisi çok önemli değil.
13 temmuzda bakalım istediğimin ne kadarını başarmış olacağım.