Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımla ilgili :( bakar mısınız?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Arkadaşlar merhaba. Saçlarıma omre yaptırmak istedim. Kuaförüm çok açtı Hiç beğenmedim. Moralim sıfır. Üzerine hint kınası yaksam olur mu? Lütfen yardım eder misiniz?

hint kınası yapma onların sactan cıkması imkansız..kahve tonlarında bir boya al onla boya

Ombre yaparak en büyük hatayı yapmışsın, geçmiş olsun

Gecislerimi güzel olmadı

Aa neden bende bu ay yaptiracaktim ya
Oryal saçı mahfediyor; canlılığı,parlaklığı gidiyor. Ben kestirmek zorunda kaldım.
Doğal yöntemler, pahalı ürünler bile düzeltemedi çünkü. Asla ama asla tavsiye etmem.

Sakın hint kınası kullanma !! Berbat bişey. Ondan kurtulmanın tek yolu saçlarını kestirmek. Ombreyi ben de çok seviyorum ama henüz hakkıyla yapabilen bi kuaför ne gördüm ne de duydum.. Çok iyi araştırılması gereken bi durum. Fotoğraf atabilme imkanın var mı ? Bir de ne kadara yaptırdın sorması ayıp ?

bende ombre yapmak gibi bi hataya düştüm oryalle saçımı mahvettiler denemediğim yöntem kalmadı saçımın düzelmesi için sonunda üzerine kahve boya ile boyadım daha kötü oldu kuru olan saçım dahada kurudu bende artık uzadıkça alime makası alıp kesiyorum bir dahada asla açtırmam saçlarımı

Tatlı bir kahve boya uçlar açıldığı için yine akacaktır ama daha soft bir ton yakalarsın.
Kına yakmanı önermem.

Saçınız koyu bir renkse ya da kalın tellyse zor açılır yıpratır. Benim saçım açıcıyı 10 hadi bilemedin taş çatlasın 15 dk bekletince platin kadar açık oluyor. Ama bazıları 1 saat bekletiyormuş. Hiç önermiyorum.

Hint kınası sakın yapmayın. Gidin başka bir kuaföre cila attırın tamamına. Zamanla biraz akar, daha yumuşak bir ton elde edebilirsiniz.

Cila ne kadara atılır?

Çok pahalı değil ya, hatta saçını yaptırdığın kuaföre git, çok açık oldu kullanamıyorum cila atın de (eğer kuaförüne güveniyorsan), para bile almaması lazım. Çünkü istediğin gibi olmamış saçın.

Kuaförümü aradım şimdi :) Ücret almadan yapacağını söyledi. Sizce düzelir mi saçım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…