• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçımmm :(

ombre değil o kesin. balyaj da değil. ne idüğü belirsiz dibi gelmiş gibi. açıcı sürerek yaptığı için saçım çok yıprandı. hemen başka bir işleme cesaret edemem. bir müddet böyle gezicem mecbur. dalga konusu bile olabilirim bu saçla :KK43:
Kötü durmuyor saçın. O kadar dert edecek bir durum yok. Yanaklarına iki perçem bırak kalanı arkanda gevşekce topla. Hoş durur. Ton farkıda belli olmaz.

Evet ombre değil ama hiçte kötü durmuyor. Hatta ben beğendim bile.

Benim saçlarımda çok kötü ombre yaptırdım. Ama sarının 50 tonu var kafamda :KK70:

Annemde cila falan dedi hiç birşey yapmadan topuz falan idare ediyorum.

Sizin ki resmen röfle olmuş. Bu nada ombre diyorlar ya :KK67:

Ama dışarı çıkılmayacak kadar kötü değil senin ki hiç olmazsa tek renk :KK76:

evet bu cila işini bir arkadaşım da söyledi. açıkçası ilk kez duyuyorum ben boyayla pek alakam yokken civciv oldum. cila işe yarar mı kesin. hemen gidip yaptırabilirim yarın. bir ton daha koyulaşsa bile yeter.
Cila şart saçına. Engişileme dogal bi hal alıcaktır

arkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.

40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.

annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici :KK43:
Bende röfle yaprirdim sacima. Kuaförde aynaya bi baktimki çok çırt bi sarı olmuştu.cila attilar rahatladim

:oops:kuofor duz boyamis istedigin olmamis .Ha rengi kotu degil .Cok esmer değilsin insl .Hafif sarisinlik varsa idare edilir ama tam civciv rengi arkadasim bundan istedi tutturamadilar.

Diplere bu kadar goturmese daha iyi olurmus. Ama hemen uzar zaten. Amaaaa uçları çok kötü birsey olmus. Platin desen değil, sari desen degil. O tamamen sarı olan kısımları direk kestirin 5 6 cm. Sonra zaten yikandikca rengi daha oturur

Merhaba bende başka konu açıp soracaktım ama işte çok konu var diye bende saclarimin ucunu yanlışlıkla rofle sarısı ile boyadım iğrenç oldu. 2 ay oldu gerçekten katlanamiyorum. Kestirsem küt olacak onada annem izin vermiyor. Boya sürüyorum 1 hafta sonra akıyor ne yapabilirim

Ya kuaför olan var ise affetsin beni ama hiç sevmiyorum kuaföre gitmeyi Nefrete ulaşabilir hislerim :((
Ne eziyet çektim kuaförlere derdimi anlatana kadar
O koltuğa oturmadan önce yarım saat konuşsam bile istediğim gibi kalkamadım
Minimuma indirdim kuaförlerle ilişkimi ama kızıllık var uçlarımda onlardan kurtulmak için gitmeliyim İnşallah bu seferde kızıl olarak kalkmam koltuktan :((

Senin saçlar hoş duruyor o ışık altında bile canım Farklı bir yerde cila yaptırda için rahatlasın biraz :)

Dışarı cıkamayacak kadar abartılacak durum yok sadece yaşlı gösterir ama cok zor değil boyatırsınız tabiki kuaförünüzü değiştirin. İşede at kuyruğu yaparak gidebilirsiniz bir süre sıkıntı olmaz

Güzel görünüyor ama yaşlı gösteriyor diyorsan cila yaptır.İlk cila ücretsiz zaten

Cila attır saçına kızıllıklar var

Yüzünü görmediğim için yakışıp yakışmadığını bilemiyorum

Bence şuan bir işlem yaptırma saçına zaten uzadıkça ombre gibi olacak.Saçını yakar kopar ve mahvedersin.Öyle kötü de durmuyor gözlerin ne renk.

Back
X