Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya renk guzel ancaaakk....ombreden cokda anlamamda ne alaka yani bu...
resmen yarim senedir dip boya yapmamis gibi...
yoksa renk hos...buda iste kuaforum diyor...
Direkt kumral saçtan bu kadar açık bir renge gözünüz alışmamış olabilir ama bence güzel görünüyo dipleri biraz daha koyltayabilirsiniz eğer çok açık geliyorsa gözünüze.Sürekli makyajlı görmeye alıştığımız birini makyajsiz gördüğümüzde solgun görmekteki yanılgıya benzer bu.arkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.
40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.
annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici![]()
Mavi şampuan al onunla yıka 2 günde bir silver şampuan diye de geçer o çiğliği alır açar rengi ben test ettim onayladım
üzülme en fazla üstüne 2 boyaya bakar, düzelir.
bu arada ugruna banlar yedigimiz senin sorusturma olayı ne oldu? daha dogrusu oldu mu sorusturma falan? 1 ay kaldı kazasız belasız bitirirsin umarım.