saçın alt kısmını boyama

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
885
8
296
kızlar benım saçımda röfle vardı hamıleık düşüne düşüne nasıl yaptırdım aptal kafam yaa şimdı çingene kıvamına geldım altlar sapsarı ustte 4 parmak kadar sımsıyah saç
sorum şu sadece o sarı kısımları koyu renge boyasama diplere deydırmeden sorun olurmu acaba uçlarının önemı yok sanırsam sizde de oldumu saçlarım ınanılmaz dolaşıyor şekle girmıyor sankı kendımı çok çırkın hıssedıyorum ben yaa

benimde malesef şuan öle 9. haftadayım ama 3. ay dolasıya daha kötü olucak ben kına aldım kına yapıcam ama hint kınası deil tabi

nasıl yanı bildiğimiz kırmızı kınadan mı yakacaksın saçın ne renk benımkı sarı şuankı halımden beter olurum ama hint kınasınımı düşünsem ?

kızlar benım saçımda röfle vardı hamıleık düşüne düşüne nasıl yaptırdım aptal kafam yaa şimdı çingene kıvamına geldım altlar sapsarı ustte 4 parmak kadar sımsıyah saç
sorum şu sadece o sarı kısımları koyu renge boyasama diplere deydırmeden sorun olurmu acaba uçlarının önemı yok sanırsam sizde de oldumu saçlarım ınanılmaz dolaşıyor şekle girmıyor sankı kendımı çok çırkın hıssedıyorum ben yaa

Bende aynı durumdayım ya saçlarımın alt kısmı sarı tam tepe siyah kaldı:25: ama 3. ayın bitmesini bekliyorum. Sonra diplere yaptırmadan alt kısmı koyulaştırmayı düşünüyorum. Bakalım. Yapan arkadaşlarım var bir sıkıntı olmadı. Bende de olmaz inşallah :49:

Back
X