Saç Rengi ve Saç Boyama Saçına kına yakanlar ve doğal boya önerileriniz için toplanalım

Saçının kendi rengi nedir? Benim kendi saçım koyu, bu yüzden kınada koyu renk elde ediyorum. Sarışın veya kızılsan elde edersin turuncuyu. Kına asla saçının rengini açmayacaktır. Çünkü kimyasal boyalardan farklı olarak kendi saçının rengiyle birleşir

şuan kına var fakat kızıl gıbı hafıf turuncu gıbı ne cok koyu nede cok acık kendı sac rengım koyu kumraldı uclarında bıraz rofle vardı bende bılemıyorum suan sacım tam olarak ne renk,bazen soran oluyor bişi diyemıyorum kına deyıp gecıyorum :44:

bende 27 yaşındayım ve hiç boya sürmedim saçıma ama son günlerde saçlarım çok mat görünüyor gözüme canlı parlak görünmesini istiyorum hemde beyazlarım çıkmaya başladı aralarda 3/5 tel bile olsa beyazlarım var ... yinede hiç bir şekilde boya kullanmak istemiyorum kuaförlerin tüm ısrar çabalarına rağmen direniyorum... kına karışımını en yakın zamanda deniycem ... de nasıl sürücem onu saça nasıl yediricem birde benim saçlarım belime yakın nekadar kına kullanmam gerekir ...

bencede kına en mantıklısı ama su bıldıgımız yesıl kınalardan olsun katkılı olmasın doğal olan guzeldır :16: fakat kınadan sonra boyayı unut,yada sacının uzamasını bekle renk degısımı zor.Ama ben renkdende memnunum sacıma verdıgı parlaklıktanda,bır de guneste turuncu turuncu ısıldamıyor mu bayılıyorum :1:

Merhaba kizlar, ben izmirdeyken kemeralti baharatcisindan kina set almistim icinde rastik ceviz kabugu defne yapragi ve kinasi vardi, kizil tonunu kullanmistim bir kac kere, herkes hayran kaliyordu sac rengime, kanimca bana yakisiyordu
kendi kaş ve sav rengim koyu kumral, yuz tenim acik oldugundan olmali, ama artik aynisini bulamiyorum. Sirket izmirde kurulmus ordan ihracat yapiyormus.. bakalim 7 kutu siparisimi alirlar mi yoksa.. bashka bir sey dememem gerekecek. Bu arada Leaf life kina setini kullanan var mi ?

ben kullanmadım hatta hıc gormedım kullanan vardır umarım deneyımlı:17:

son iki üç seferdir beyazlarımı kapatmıyor benim kına
oysa rastıkta koyuyorum içine ancak kapanmıyor yine de
ben sürdükten sonra streçhliyorum kafamı 4,5 saat bekletiyorum
acaba açık mı kalması gerekiyor

son iki üç seferdir beyazlarımı kapatmıyor benim kına
oysa rastıkta koyuyorum içine ancak kapanmıyor yine de
ben sürdükten sonra streçhliyorum kafamı 4,5 saat bekletiyorum
acaba açık mı kalması gerekiyor
Evet bahsettiklerinden denediklerim oldu. 5 yıl içerisinde kına tarifim zaman zaman değişti. Geçen yıl kına karışımını bir gün önceden hazırlayıp bekletmenin daha iyi sonuç verdiğini okudum mesela. En son yaptığım kına karışımı:

Toz kınaya üç adet limon sıktım. Sıcak su yardımıyla karıştırdım. Bir gün bekledi
Ertesi gün başıma yapacağım zaman az miktar zeytinyağı koydum. Güzel sonuç verdi

Diğer yazdıklarından da kına taşı kullandığımı hatırlıyorum. Siyah olmuştu. Koyu renk istiyorsan kullanabilirsin, aktarlarda bulunuyor
Fakat hammaddesi nedir zararlı mı değil mi bilemedim, zira kokusu pek doğal birşey gibi kokmuyordu
halen daha kına yakıyor musunuz

Back
X