- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.505
- 1.123
- Konu Sahibi poliswomen
-
birde benim saçımda kepek sorunu var saçımı yıkayıp kurutuyorum saç kökleri kabuk bağlamış gibi kepek oluyor acaba diyorum iyi durulamadım yada iyi yıkamadım onun için mi diyorum ama bence alakası yok
benim saçlarım bundan 4-5 sene önceye kadar şimdikinden çok daha gürdü hatta lisedeyken çok daha fazla ama işte zamanla dökülüyor kimse bundan 5 sene önceki saçlarını aramasın yaş ilerledikçe saçta dökülmeler olur eger saçınıza boya ,fön vs.. bu tür şeyler çok yaptırıyorsanız buda saçı çok yıpratır ve döker saç sadece stres hastalıktan dökülmez bulundugun şehirin havası suyuda buna etken bizim buranın suları çok kireçlidir bu saçı acayip döküyor buraya başka şehirden gelenler bile bunu söylüyor
öyle yağ gibi şeyleri bende kullamıyorum dedigim gibi saçıma pek bakım yapan biri degilim yıkar çıkarım ama sarımsak saça faydalı gibi birde badem yağı için söylemişlerdi yengem banyo yaptıktan sonra saçların diplerine masaj yaparak sür haftada 1 kere kafanı birşeyler sarıp 1-2 saat beklet onunda saç çıkarma özelligi var demişti ama nekadar doğru bilmiyorum herşeyden önce bence ilk doktora gitmek lazım bunlar sonradan yapılacak alternatif yöntemler çaresiz kalınca insan herşeyi yapabiliyor ama arkadaşlar yeni nesilin gerçekten saçlarında bir sorun var burada görüyorum genç kızları çok böyle gür mükemmel saçların olan doğruz düzgün bir kişiyi görmedim gençler birde alışmış saça fön yaptırmaya işte bu tür şeylerde saçı çok döküyor bizler bazen reklamlarda görüyoruz ya ne güzel saçları var ama alakası yok inanın orada göz boyama var çoğu ünlü bile saçına postiş takıyor gür görünsün diye
saçınızda belli çok açıklıklar yoksa çok kafaya takmayın
arkadaşlar benim saçlarım berbat durumda inanılmaz dökülüyordu bioblas kullanıyordum 1 hafta önce bıraktım bıttım sabunu kullanmaya başladım ama saçlarımı iğrenç yaptı çok sert oldu saçlarım dökülme 1 haftadır hiç azalmadı yarın saçlarımı kestireceğim ve sarımsak zeytinyağı olayına başlayacağım çam terebentin alıcam(((((((
ya bende zeytinyağlı sarımsak denedim ilk hafta çok döküldü ama parladı yumuşacık oldu kokuda yoktu.2 hafta denedm kupkuru oldu saçım ve dökülme devam etti sanırım 1 hafta beklediği için kavanozun içinde saçımda koku yaptı bende mecbur bıraktım
ya bende zeytinyağlı sarımsak denedim ilk hafta çok döküldü ama parladı yumuşacık oldu kokuda yoktu.2 hafta denedm kupkuru oldu saçım ve dökülme devam etti sanırım 1 hafta beklediği için kavanozun içinde saçımda koku yaptı bende mecbur bıraktım
canım ben ya çam terebenti kullancam ya da yılanyağı bide şampuanımı da değiştirmeyi düşünüyorumşampuanıma bal da katıcam.
kızlar birçok sebepten saç dökülmesi olabiliyor.kansızlık guatr vs gibi hastalıklardan tutunda stres gebelik mevsim değişimleri sonbahar ve ilkbahar dönemi gibi çok sebebi var.öncelikle bir doktora gidip tahlil yaptırıp muayene olun sonrasında ise vitamin eksikliği vs yoksa çam terebentini şampuana koyup yıkamak saçı at kuyruğu yapmamak günde 2 defa uçları yumuşak olan saç derisini kazımayan saç fırçasıyla fırçalamak işe yarıyo.kan dolaşımını hızlandırıp masaj etkisi yapıyo.bi de ben amway ın saç onarıcı maske ve serumunu kullanıyorum baya fark etti.biraz pahalı serumu 70tl ama geliş fiyatından aldım tanıdımdan 58 tl fayda gördüm.inş sizde kurtulursunuz bu dertten
yaa inşallahhhh ben hormon testi yaptıramadımmm malesef daha ama kan tahlilim normal çıktı herşey..
ben strese bağlıyorum çünki minik sivilceler çıktı bi ara dibimde öncedende sınav zamanlarımda felan stres yaptığımda çıkardı..
Tabiki hormon testimi yaptırınca ondada bişey çıkmazsa tek sorun stress kalıyoo
Yaa dursaaa barii zaten azıcık kaldı olanıda kaybetmesekkk
durdururuz canım inşallah yayılan yağı harici gerisininin hepsini kullandım..
şampuanıma çamterebentin kattım...
sığır iliğini kullandım..
şampuanıma sarımsak kattım
olmadıı bide üstüne sarımsağın suyunu çıkarıp saçıma sürdüm..
barcelino saç bakım yağı badem yağı kullandım..
çok istikrarlı olamamakla birlikde sirke kullandım durulama suyuma
ben durduramadım
umarım sen durdurursun
durdururuz canım inşallah yazeytinyağlı sarımsağı sürsek ve sonra bitkisel bi şampuanla yıkasak yine dökülür mü acaba ya :26::26:
durdururuz canım inşallah yazeytinyağlı sarımsağı sürsek ve sonra bitkisel bi şampuanla yıkasak yine dökülür mü acaba ya :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?