Saç Kesim Şekilleri saçını daha önce evde keseniniz var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Umrana

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
64
0
6
Samsun
saçlarım çok uzundu belime kadar geliyodu anneme saçımı kesmesini söyledim tutup oda kesti. :9: :D hepsinin boyutu aynı olsun istedim. 3 parmak buzunluğunda kesti. ama bende kesmek istiyorum biraz daha kısaltmak istiyorum yönteminiz var mı . yarıdmcı olun bana :)saçım dalgalı ve hafifi kıvırcık ama istediğim gibi değil. sanırım saçlarıma pek iyi bakamıyorum. :/ ve kalın telli ve gür saçım var. çok dökülüyo saçlarım ama yinede azalma yok :1:

Ben saclarimdan cok birkinlik oldumu kesiyorum kendim...
once iyice islatiyorum sonra ortadan ikiye ayirip onume geririyorum iki tarafi ayni olcude kesiyorum....
sonra sacimi arkaya atiyorum elimi sacima baglar gibi tutuyorum elimi sertce kaydirmadan uclara getiriyorum fazlalik kalmissa duzeltiyorum....
onden kat vereceksem saclarimi ayirip one aliyorum sagdan yukardan assagiya dogru makasi yan tutup kesiyorum....
sol tarafida onun olcu ve seklinde kesiyorum harika oluyor....
nablamin gorunceside yukardan tum saci toplayip gevsek birakarak bir anda kesiyor....
benîm tavsiyelerim bunlar....

ben yıllardır saçımı kendim kesiyorum yıkayıp tarakla tamamen tarayınca zaten kesmesi çok kolay oluyor. önlere kat falan da veriyorum kat verirken tıraş bıçağı (şu permatik denen 25 kuruşa satılanlardan) kullanıyorum. saçı tutup kat vermek istenen ölçüden tutup gerideki saçlara doğru indirince sonuç kuaförde kestirmiş gibi oluyor. kuaföre güvenemiyorum çünkü uçlardan al deyince 10 cm kesiyorlar. maalesef başka da kesecek kimse olmadığından kendi kendime hallediyorum :130:

Ben de kendim kesiyorum, youtube da hintli bir bayan var farahdukai diye onun videolarında var 2 tane evde saç kesme tabi İngilizce ama çok güzel gösteriyor ondan sonra cesaret edip kesmiştim ben:)

Ben dün kestim azıcık.Aslında saçımı yeni kestirmiştim ama kuaförüme katları çok kısaltma dediğimden olsa gerek arka katlar fazla uzun geldi gözüme.Bir de saç uçlarımda tararken takılmalar oluyordu, ondan kestirmiştim.uçlar, yanlar ok di ama arkadaki katlar kısaltılmadığı için o kısımda takılma devam ediyordu.Kulağın üstünde kalan kısmı tepemden topladım.1 karış üstünden bir daha topladım lastikle.Makası çapraz tutarak minik mİnik kestim.Kuru kuru kestim.Hem takılmalardan hem de kafamın arkasındaki gereksiz yoğunluktan kurtuldum.Bakalım kuaförüm anlayacak mı kestiğimi :D

Back
X