Saçını hangi renge boyamalısın?

Kişiliğinle uyuşan renk bu
Kırmızı
Güçlü bir kişiligin var ve yaptıgın her şeyde tutkulusun. Sen hayatla çok fazla enerji, belli belirsiz cok az bir sabırla ve zorlukların üstesinden gelerek yüzleşiyorsun. Saçlarını kırmızıya boyatma vakti!

Kişiliğinle uyuşan renk bu
Kırmızı
Güçlü bir kişiligin var ve yaptıgın her şeyde tutkulusun. Sen hayatla çok fazla enerji, belli belirsiz cok az bir sabırla ve zorlukların üstesinden gelerek yüzleşiyorsun. Saçlarını kırmızıya boyatma vakti!
imkansız asla kırmızıya boyatmam:KK53:

Pembe
Sevilebilir bir kişiliğiniz var ve kalbinde her zaman küçük bir parça çocuk olacak. İyi mizah anlayışın en karanlık durumları bile aydınlatıyor. Saçlarını pembeye boyatma vakti!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Platin sarısı
Köklü bir benlik duygusuyla birlikte uyumlu bir kişiliğin var. Kim olduğunu ve neler yapabileceğini bilmek için diğerlerinin doğrulamalarına ihtiyacın yok. Saçlarını Platin sarısına boyatma vakti!

Oldu canım bu kara kaşla kara gözle cok yakısırdı zaten :KK53:

Platin sarısı
Köklü bir benlik duygusuyla birlikte uyumlu bir kişiliğin var. Kim olduğunu ve neler yapabileceğini bilmek için diğerlerinin doğrulamalarına ihtiyacın yok. Saçlarını Platin sarısına boyatma vakti!

Oldu canım bu kara kaşla kara gözle cok yakısırdı zaten :KK53:
kırmızıyla pembeden iyidir:KK53::KK70:

Siyah
İyi dengelenmiş bir kişiliğin var ve herhangi bir seyden altüst olmuyorsun. Çözülemez görünüşlü problemler karşısında bile herhangi bir korku veya endişe göstermeden dengeni koruyabiliyorsun. Saçlarını siyaha boyatma vakti!

Gerçekten en sevdiğimi tutturdu :-)

Siyah
İyi dengelenmiş bir kişiliğin var ve herhangi bir seyden altüst olmuyorsun. Çözülemez görünüşlü problemler karşısında bile herhangi bir korku veya endişe göstermeden dengeni koruyabiliyorsun. Saçlarını siyaha boyatma vakti!

Gerçekten en sevdiğimi tutturdu :-)

aynen ben de cok severım sıyah saçı yanı sevmek zorundayım zaten esmer yaratmıs Allah napim=))
bu arada nick de güzelmiş, volver a mar sarkısını da severım eski romantık klasıklerden
benım ıcın ozel =)

aynen ben de cok severım sıyah saçı yanı sevmek zorundayım zaten esmer yaratmıs Allah napim=))
bu arada nick de güzelmiş, volver a mar sarkısını da severım eski romantık klasıklerden
benım ıcın ozel =)

Ben beyaz tenli olduğum için çok rahat kullanamıyorum ama esmerlerde bayılıyorum :)

Volver a amar'ı her gün dinlesem yine de bıkmam, bu şarkı yüzünden İspanyolca öğrenme isteğim artmıştı :)

Ben beyaz tenli olduğum için çok rahat kullanamıyorum ama esmerlerde bayılıyorum :)

Volver a amar'ı her gün dinlesem yine de bıkmam, bu şarkı yüzünden İspanyolca öğrenme isteğim artmıştı :)

evet cok guzel sarkıdır ıspanyolca ben de severım hatta bır sure sonra ıspanyolca demo bıle düşünüyorum
o dilde baska birsey var aşk orada danslarında bile
ispanyolca ağıtları da cok severım
sıyah saç en cok ıspanyollarda mevcut
aa ne guzel ya aynı dilden konusacagım bırı daha cıktı valla =)

Pembe
Sevilebilir bir kişiliğiniz var ve kalbinde her zaman küçük bir parça çocuk olacak. İyi mizah anlayışın en karanlık durumları bile aydınlatıyor. Saçlarını pembeye boyatma vakti!

Kişiliğinle uyuşan renk şu
Altın sarısı
Hayatdolu bir kişiliğin var ve dikkatlerin merkezinde olmayı seviyorsun. Sensiz bir parti oldukça sıkıcıdır. Saçlarını altın sarısına boyatma vakti!

ergebnis-rosa.png

Pembe

Kahverengi
Gerçekçi bir kişiliğin var ve kimsenin seni kandırmasına izin vermiyorsun. Senin icin görünüşlerden daha önemli olan sabit bir grup arkadaş ve yaşam kalitesi. Saçlarını kahverengiye boyatma vakti!

Kişiliğinle uyuşan renk şu
Yeşil
Alışılmadık bir kişiliğin var ve başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü umursamıyorsun. kendi kurallarını oluşturuyorsun ve hayatı kendi özel yolunla yaşıyorsun. Saçlarını yeşile boyatma vakti!

bu imkansız işte yeşil saç hayal edemiyorum bile :)

X