2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benim çocuğum hala normal biri gibi yemek yemiyor ki seçsin. Zaten yemekle hiç arası olmadı hala da yok. 🥲 bu anlamda çok çok zor. Yemek yiyen bir çocuk bana uzaylı gibi geliyor. İmkansız geliyor. Hiç göremedim kendi kızımda çünkü.
Ekran karşısında izlediği şeye dalacak ki ağzına ezdiğimiz karışımı tıkalım. Ancak o şekilde yiyor. Zar zor. Ama çok şükür sağlığı iyi. Boyu yerinde.

Eve alışınca işe başlamak ürkütebilir gerçekten. Korkar insan. Ama kendi paranı kazanmak ve işe yaradığını hissetmek muhteşem bir şey.
Yemek zor yedirmek çok zor birşey , yani 2 yaşını geçmiş çocuğa özel menü çıkarmaya başladım, bizimle yerdi önceden şimdi onu yemem bunu yemem
Bilinçlendikçe yeme işi bizde zorlaştı
İnşallah geçici bir süreçtir ya
Annem destek çok şükür. O biraz yükümü alır.
Bu arada bir arkadaşım vardı yardımcısı var yıllardır ama asla 3.çocuk düşünmem böyle bile çok zor diyordu. Biraz da kişiye bağlı bu
Kesinlikle canım kişiye bağlı, çok iyi imkanları olup 2. Yi asla istemeyen arkadaşlarım var benim de

Selam kizlar bende 4. Bebeğimi bekliyorum abisi ile arasında 2 yaş 3 ay olacak birde beni düşünün ne bir yardimci ne başka bişey var ve dogum yaklaştıkça korkuya kapılıyorum.. yeni bir bebek istemiyorduk Rabbim istedi sürpriz yaptı ama henüz yeni sütten kestim 1 ay oluyor.. eskiden emziren biri görsem icim dolar tasardi şimdi gördüğüm bebekleri kucağıma alamıyorum 🙄hep dua ediyorum Rabbim ins kucağıma verdiğinde sevgisini beklemedigim şekilde doldurup tasirsin🥴
Maşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sevgisini de vereceğinden eminim hiç şüphem yok, Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez, üstesinden gelirsin 3 ü halleden 4 ü de halleder , Allah yardımcın olsun🥰

Benim 2. Bebiş de süpriz. Doğuma kadar kafamda hep soru işaretleri vardı. Bizim de arada 25 ay var tam. Yetebilecek miyim ikisine de, işk çocuğuma haksızlık mı ediyorum vs vs. Hamileliğin ilk yarısı kabullenmeye çalışmakla geçti. Şuanda 1 ay 23 günlük ve doğumdan beri hergün iyi ki diyorum. İyi ki süpriz yapmış iyi ki gelmiş🫠 umarım sen de böyle hissedersin 🌸 abisi ilk 1 hafta 10gün hırçınlaştı ama sonradan duruma alıştı. Çok seviyor kardeşini kendisi de bebek olduğundan istemeden bilmeden bazı istenmeyen durumlar da olmuyor değil ama bunlar da aşılmayacak şeyler değil bence.. inşallah Diğer çocuklarının yanında farketmeden hıpızla büyür senin ufaklıkta için rahat olsun
Ya sevme bahanesiyle elini yüzünü sıkma, arada itme, bazen elindekini fırlatma , hepsi var bizde maalesef hemde kız 9 aylık oldu oğlan 26 aylık ve herşeyi anlıyor konuşuyor, sizinkinde vurma yoksa maşallah diyorum, sanırım Buda çocukla ilgili benim kardeşimle aramda da az yaş var bende hiç vurmazmışım😌

Ya sevme bahanesiyle elini yüzünü sıkma, arada itme, bazen elindekini fırlatma , hepsi var bizde maalesef hemde kız 9 aylık oldu oğlan 26 aylık ve herşeyi anlıyor konuşuyor, sizinkinde vurma yoksa maşallah diyorum, sanırım Buda çocukla ilgili benim kardeşimle aramda da az yaş var bende hiç vurmazmışım😌
Canım şuan sürekli kızım kucağımızda olduğundan müdahale ediyoruz daha birşey yapmadan ama biraz bağımsızlaşıp sürünmeye emeklemeye başladığında ne olacak bakalım. Bizimkilerin arasında da 25 ay var tam. Daha herşeyi anladığı bir dönemde doğdu kardeşi belki bunun da etkisi vardır kardeşine karşı daha dikkatli olmasında bilemedim ama ilerde daha net anlaşılır gibi geliyor. Ama sizde de öyledir sanıyorum ben küçük kızçem abisine hayran hayran bakıyor şimdiden. Onun sesini duyduğunda heyecanlanıyor o tarafa doğruluyor hemen bayılıyorum o haline:))

Canım şuan sürekli kızım kucağımızda olduğundan müdahale ediyoruz daha birşey yapmadan ama biraz bağımsızlaşıp sürünmeye emeklemeye başladığında ne olacak bakalım. Bizimkilerin arasında da 25 ay var tam. Daha herşeyi anladığı bir dönemde doğdu kardeşi belki bunun da etkisi vardır kardeşine karşı daha dikkatli olmasında bilemedim ama ilerde daha net anlaşılır gibi geliyor. Ama sizde de öyledir sanıyorum ben küçük kızçem abisine hayran hayran bakıyor şimdiden. Onun sesini duyduğunda heyecanlanıyor o tarafa doğruluyor hemen bayılıyorum o haline:))
Öyle öyle canım bizde de şuan hem en sevdiği hem en korktuğu bizimkinin abisi😂 şöyle arkasını bana dayarsa abiye kahkahalarla gülüyor ama koruyanı yoksa abi yaklaştığı an çığlık atıyor resmen müdahaleye edin yaklaşıyor der gibi🥲 ama en saçma hareketlerini bile onun gülüyor bize öyle gülmüyor😂😂oğlan herşeyi anlıyor, yanlış yaptığının farkında ama yapmaya da devam ediyor, anne kardeşi dövdüm diyor dövme diyorum dövcem diyor , bizim zaten her dediğimizin tersini yapıyor şu aralar

Öyle öyle canım bizde de şuan hem en sevdiği hem en korktuğu bizimkinin abisi😂 şöyle arkasını bana dayarsa abiye kahkahalarla gülüyor ama koruyanı yoksa abi yaklaştığı an çığlık atıyor resmen müdahaleye edin yaklaşıyor der gibi🥲 ama en saçma hareketlerini bile onun gülüyor bize öyle gülmüyor😂😂oğlan herşeyi anlıyor, yanlış yaptığının farkında ama yapmaya da devam ediyor, anne kardeşi dövdüm diyor dövme diyorum dövcem diyor , bizim zaten her dediğimizin tersini yapıyor şu aralar
O tamamen 2 yaş sendromundan ya hayır kelimesine alerjileri var resmen😅 bunun daha 3 yaş 4 yaş sendromları varmış bir de biz ne zaman rahata ereceğiz bakalım🙄 ya maşallah ne ara 9 aylık oldu senin kızçen benimki de önümüzdeki hafta 2 ayı dolduracak inş 🤩 zaman dörtnala akıyor resmen 🥲

Teşekkür ederim canım
Sen 2.çocuğu düşünüyordun sanki
Doğurmuş muydun? Hatırlayamadım. Burada doğum yapan çok oldu sanki sonradan
Tebrik ederim insallah saglikla devam eder kucagina alirsin 🤲🏻 Benim ilk kizim 2 yasinda bu gruptaydim, diger kizim 2 bucuk aylik bu kez de 2025 nisan annelerindeydim dogum gunlerinin arasi 3-5 gun 😄

Tebrik ederim insallah saglikla devam eder kucagina alirsin 🤲🏻 Benim ilk kizim 2 yasinda bu gruptaydim, diger kizim 2 bucuk aylik bu kez de 2025 nisan annelerindeydim dogum gunlerinin arasi 3-5 gun 😄

Teşekkür ederim. Sizinki peş peşe olmuş. 😇
Ona cesaret edemezdim. 2 yaşın dolmasını bekledim ben de.

Selam kızlar nasıl gidiyor? Kamuda yarı zamanlı çalışmayı düşünen başvuran var mı? Ne düşünüyorsunuz?

Back
X