Arkadaslar ben simdi evde sac aciciyi alip kendim sac rengimi acmak istiyordum ama burda bikac konu okudum. Saclarim yiprandi diyenler cok var.Ilk defa acacam sacimi daha once yapmadim. ama boya, kina surmustum bisene once))siz ne tavsiye edersiniz? evde deneyim mi bunu? pisman olur muyum? lutfen tavsiye verin, yoksa saci acmayi kafama taktim, biturlu cikartamiyorum ya((((
eczanelerde satılan perhidrol var çok da ucuz bi ürün saçları o kadar güzel yapıyorki .ben tam 3 defa kullandım hiç yıpranmadı ve ışıl ışıl oldu saçlarım. reng,de çok hoş oldu dene derim bi.
eczanelerde satılan perhidrol var çok da ucuz bi ürün saçları o kadar güzel yapıyorki .ben tam 3 defa kullandım hiç yıpranmadı ve ışıl ışıl oldu saçlarım. reng,de çok hoş oldu dene derim bi.
eczaneden al. evde spreyli bi şişeye doldur . ellerine eldiven geçirmeden yapma sakın sonra ellerinde açılır :)
saçlarının temiz olmasına dikkat et istediğin yere spreyle sık . sık sık tara saçını ki iyice yayılsın. ilk dklarda saç derinde bi yanma hissi olcak ama sakın korkma sonrasında geçiyo. annem ben kardeşim hepimiz kaç defa denedik hiç bi sorun çıkmıyo. saçlarının ıslaklığı gidinceye kadar bekle sonra uzunca bi süre fön makinesi tut saçına bu rengi daha iyi açıyo. sonra saçlarını 2 kere sampuanlayarak yıka. mutlaka işlemden sonra kremle saçını . cildine temas ettirmememeye çalış. bu arada en az yarım saat kalsın en fazlada 1,30 saat falan .
fiyatı 3,50 tl 4e olanıda var ucuz bi ürün aktif oksijen içeriyo hiç bi zararaı yok saça .çevremde bir sürü kişi denedi bu ürünü herkez çok memnun :)
saçlarına daha önce yıpratıcı bi işlem uygulandımı ? uygulandıysa küçük bi yerde dene dediklerimi.memenun kalırsan yaparsın .ama daha önce bi işlem uygulanmadıysa için rahat olsun yinede karar senin canım ben bildiklerimi paylaştım :)
bir sene once hem boya hem kina uyguladim. bisenedirde bisi yapmiyorum. saclarim azcik yiprandi sanki ama okadar degil. oyuzden de bilmiyorum. cok tesekkur ederim canim bilgilerin icin. denicam ins