Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını siyaha boyayanlar resim koyup markasını yazabilirler mi acaba ?

yeni takıntınız hayırlı olsun.
siyah saç.
çok istiyorum ama casper gibiyim yakışır mı bilmiyorum.
:44: :)

Canımcımm sen koyu yapmaya kararlısın sanırsam ama simsiyah yapma bence,boya olduğu anlaşılmayan siyah tonları var..loreal casting in serisinden memnun kalmıştım canım..doğal siyah oluyor.. ikincisini kullandım mesela altında karamel boya vardı,siyah oldu ama keskin değildi..tam siyah değil de siyaha yakın koyu renkleri araştır bence onlar zaten siyahı aratmaz..

frezyaaammm çok teşekkür ederim bebeğim tonları çok hoşuma gitti ama lanet olsun ya boya üstündeki hatunun gözü yeşil olunca hemen bana da gider diyorum ve sonra kızıyorum kendime hemen atlıyosun diye ilk resimdekini beğendim bende..sen görmüştün beni yakışır mı bu bana ayrıca ben beyaz tenli miyim yoksa buğday filan mı açıkçası hala ne olduğumu anlamış değilim

Yok canım sen beyaz tenlisin ama sarıya yakın beyaz değil..o nedenle ne yapsan yakışır..bu renkleri kullananların yorumlarına nasıl tuttuğuna bak canım ona göre uygula..kesinlikle hangi boya kullanacaksan kullanıcı yorumlarını okumalısın canım,öncesi sonrası fotoğraflarda oluyor..ben o şekilde karar vermiştim değiştirmeye..
mesela senin beğendiğin boya ile ilgili
PurRceptiveVixXen: L'oreal Sublime Mouse Review!
Loreal Köpük Saç Boyası » Salıncakta iki Kişi

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam frezyam aslında renkleri beğendim ama şöyle bi sorunum var artık saçımla uğraşmak istemiyorum yaa çıtçıt var hala kafamda alıcam da 1 2aya karar verdim ama onların rengi belli başlı oluyor alınca ona uygun boyamam gerekecek kararsızlık yaşıyorum devamlı bu yüzden..istediğim renkleri yapamıycam kafama göre sanırım gene de not edicem bunları beğendim çünkü

SÖylesene bacım çıt çıt var diye, ton farkı olabilir bu boyaları kullanırsan o zaman direk siyah boyamanı taviye ederim,kalıcı bir boya tercih etmelisin..

SÖylesene bacım çıt çıt var diye, ton farkı olabilir bu boyaları kullanırsan o zaman direk siyah boyamanı taviye ederim,kalıcı bir boya tercih etmelisin..

yok kız halihazırda bi çıtçıt yok şuan..olmayan bebeğe don biçiyorum ama alacağım renk kahverengi olacak orası belli yani..gerçi kuaförün yapması lazım boyamı ne diye boya derdine düştüysem ilk resimdekine bayıldım yalnız ya bi gün mutlaka boyuyucam..bu arada ilk resimdekinde hafif bi kızıl parlama mı var bana mı öyle geliyor beybim hoş duruyo ama

Evet var tatlım kızılımsı ama çok tatlı duruyor dimi,çok hafif..kuaför ayarlar bence de..çıt çıtı kendi saçını yıkarken yıkar, boyarken boyarsan çok da bellli olmaz canım..köpük boyaların kalıcığı diğerlerine göre daha fazla canım,benim saçıma asla boya tutmaz siyah bile 2 haftada alttaki renk çıkar ama bunda çıkmamıştı çok az aktı..kısım çıt çıtın yokmuş daha ,al da benden senden tavsiye alırım

tamam bebişimm daha önce alma girişiminde bulundum ama saçlarım inceydi gözüktü hep alttan şimdi bidaha bakıcam..beğenirsm mutlaka haber vericem..bakalım hayırlısı frezyam yaa bi istediğim uzunlukta saçım olmadı yetmiyor şuanki hali bile

Hiç canını sıkma canım,koyu renk saç hem kırıkları az gösteriyor hem de saçı uzun gösteriyor,yaşından küçük gösteriyor,yüzü canlı gösteriyor..v.s.yukardaki renge ilk boyadığımda herkes postiş mi taktın diyordu,açık renkte pek belli olmuyor..Nasıl gözüktü anlamadım canım:26::26:,sen uzman bir çıt çıt satan yere git canım onlar yardımcı olur bence..

benimde aynen öyle bide açık renk her zaman risktir ya boya zaten başlı başına bi olay açık renk iyce felaket ediyor saçı..eylülü bekliyorum bari iyce sarıdan hevesimi alayım da o zaman çıtçıtımla birlikte hoş bi kombinasyon yapceemm bu arada bende önceki resimlerime baktım da banada hep uzun gözüktü koyu renkli olanlar doğru bi tespit seninki cancağzım..bu arada boynu uzun olanlar çok avantajlı saçları omzunda da olsa uzun gösteriyor bu da ayrı bi detay

Seninki de kesinlikle doğru tespit canım,bazılarına bakıyorum saçı nerde,kısa sayılır ama nasıl uzun görünüyor,şimdi düşündüm hep boyunları uzundu

Loreal Paris Recital Preference, Napoli Siyah şu an ki rengim.
Işıkta mavi siyah gibi durmus :) İmajı görmezden gelin çalınmaya karşı:86:
Profıldeki sizmisiniz.saçlarım röfle onbeş yıldır diyebilirim.siyaha boyamayı düşünüyorum.pişman olurmuyum?

Profıldeki sizmisiniz.saçlarım röfle onbeş yıldır diyebilirim.siyaha boyamayı düşünüyorum.pişman olurmuyum?
Oncelikle hayir ben degilim.:)Ben de sürekli siyaha boyayip sonra değişiklik olsun akmisken sarı ve tonlarini yapmak istiyorum, yapıyorum ama.en geç bi haftaya yine siyah renge geri dönüyorum. Beyaz tenli olduğum için başka renge böyle aşk duymuyorum :) genellikle uzun süredir rofle yapanlar aniden siyaha boyayinca kendilerine yabancı oldukları için akitmaya çalışıyorlar. Bence direk siyaha boyamak yerine kademe kademe yapın, kendinizde begenmezsenz geri donusu kolay olsun. En azından saclarininz tek renkle dinlenmis olur,rofle balyaj vb. hepsi birer yipratici unsur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…