Saçkıran oldum :(( psikolojim çöktü

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
arkadaşlaaar çok kötüyüüümm benn saçlarımla çok uğraşn bi insanııım heran boyaa hep bi renk değişikliği peşindeyim bide 3 hafta evvel salak gbi kaynak yaptırdım boncuk dün annem kafamda bozuk para büyüklüğnde kel gördü bugünde gidip kaynakları çıkarttırdım saçkıran olmuşum netten okudum sıkıntıdan bide kılcal damarlara yapılan baskıdan olurmş bu tedavisini bilen varmı varsa Allah rızası için benle paylaşııın

gecmis olsun öncelikle,
doktora gidersen daha olur..
sackiran icin isirgan otu derler ama nasi yapiliyor bilmiyorum bi tanidikta vardi öyle bir kür yapmisti

gercekten yazık niye kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuzki öncelikle saçınıza haftada 2 kez zeytinyagı bepanthen evigen ampul karısımını uygulayın derim sampuanınızada bir miktar çamterebentin yagı koyabilirsiniz onun dısında fön falan çekmeyin bir süre dinlenmeye bırakın ve tabiki hemen bir doktora gidin

canım uzulme elbet bır caresı vardır bır doktora gorun ıstersen o yonlendırsın senı ilaç merhem bıse verır gecer skma cannı. sacınıda dınlendır bır sure ugrasma sakın uzulme tamammı tatlm

Saçkırana en iyi gelen şey sarımsak canım sarımsağı o bölgeye sür sık sık.
Doktora da git tabi.
Geçmiş olsun :/

slm canımm.bi arkadaşımda geçen yıl saçkıran olmuştu.doktoru otacının ısırgan otu şampuanını önermiş.şimdi eski haline döndü.sende bi dene istersen.umarım sende faydasını görürsün.

çok çok çok kötüyüm kızlar ya annem sarmısak yağı yılan yağı sürdü kafama evde bunlar vardı yarın cildiyeye gidicem ısırgan otu kürü nasıl oluyo? resmen ağlamaktn gözlerm şişti korku sardı beni kelmi kalıcam diye devamlı o kel bölgeye bakıyorum uzun süre saçıma ne boya yaparm nede fön zaten koptuda minicik kaldı kafamda saçlar

Ben de sarmısak diye biliyorum.Google da "saçkıran sarmısak" diye aratabilirsin.
Yine de doktora gitmeni öneririm.
Telaşlanma,gerçekten saçkıransa,geçer.
Saçların yanmış veya kopmuş da olabilir.Ama bozuk para şeklinde açıklık,saçkırana benziyor.
Her neyse,çaresi var merak etme.

her gören saçkıran dedi aradım hep sarmısak yazıyo yarın dr.a gidicem mutlaka böyle duramam zaten çok pişmanım ya

Üzülme canım vardır elbet bir caresi dr git ihmal etme.

Bizim bir tanıdıkta vardı o sarımsağı dövüp saçı dökülen kısımlara iyice bastırarak yediriyordu iyi geliyormuş.Sonra başka birşey yapğtımı bilmiyorum ama geçti....

sarimsakla cozuluyo canim hic sIkma canini..cok var sarimsakla bu sorunu cozen..ikiye bolup o bolgeye sur duzenli

cok gecmis olsun..ayni sorun bende de var..gecen esim gormustu sacim islakken benim ki arkada cok moralim bozuldu..2 aydir bende stres var.sanirim ondan cunku hep cok gergin zamanlarimda olmustu..
daha oncede 3 kez yasadim..
bende yag suruyorum,fon uzun zamandir yapmiyorum..freshline dan sac
dokulmesi icin sabun birde mayonez maskesi aldim..hergun yaglaniyorum nerdeyse..dokulme azaldi simdilik..1 yada 2 dis sarmisagi ocakta iyice yaktiktan sonra bir kaba alip uzerine bastirip kul haline getiriyor sonrada zeytinyagi surup bakim yapiyorum..sende deneyebilirsin.
.sarmisagi bolup surmekte iyi gelmistisakin korkma saclar cikiyor ama bakimi ihmal etme.ama once bir doktora goster..

Son düzenleme:

saol cnm tavsiyelern için nette habire okuyorum ordn çıkan saçlar beyaz veya gri oluyomuş öyle yazıyo (( şmdi yıkadm saçımı sarmısak kokusu gitmedi herşeye razıym gerçi annem sirekeli suda döktü başımdan ii gelir diye ne bulursam sürücek durumdayım bu freshline dediğn markayı nerde bulabilrm hiç duymadm daha önce bide mayonez maskesi nasıl bişey? bende çok strsliym uzun zamandır ama sanırm benmki kaynaktn oldu daha önce hiç böyle bişy yaşamamıştm :S

Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun.
Umarım bundan bir an önce kurtulursun..
Bende sana bir kaç kullandıgım tarifi vereyim..

Ama herşeyden önce pozitif olmalısın.
Bakımları yaptıktan sonra saçlarım çıkıyor diye düşün.
Saçlarım dökülmüyor diye kendini buna odakla.
Güzel düşün güzel şeyler olsun...

Şimdi tatlım 1 yumurtayı kır ve çırp.
İçine yarım çay bardağı zeytinyağı ekle ve karıştır.
Bu karışımı saçına sürüp 1 saat beklet ve yıka.

Ondan sonra
Hint yağı
Susam yağı
Çörekotu yağı
Tatlı badem yağı

Bu yağlardan al.
Hepsini karıştır haftada 2 kez saçına uygula. Yeni saçlar çıktıgını göreceksin.

Şampuanına 2.3 diş sarımsak rendeleyip at.
Sarımsağı bu şekilde kullanabilirsin.
Böylece saçında koku olmaz.

Son düzenleme:

saol cnm tarifler için ama bu psikolojiyi nasıl toplucm bilmiorm aklıma geldikçe elim oraya gidio saç yok sonra korku başlıo ya bütn saçlarm giderse diye :/ bu şampuana sarmısak atma fikri iyi sanki bu sarmısak yağı kadar kokmaz herlde?

ben de sackiran icin en iyi seyi sarimsak diye biliyorum...
sarimsak surun o bolgeye, bastira bastira surun yansin sarimsagin icindeki suyu alsin o bolge...

canım sarmısağı az miktarda tuz ile döv saçkıran olan bölgeye sür korkma çıkar saçların yeniden

aynı şeyi bikaç sene önce bende yaşadım dr stres dedi
rahmetli annem o bölgeyi jiletle bastıra bastıra kazıyıp yara gibi yapmıştı
sonrasında sarmısak sürdü..geçti korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…