Saçkıran oldum :(( psikolojim çöktü

Saçkırana en iyi gelen şey sarımsak canım sarımsağı o bölgeye sür sık sık.
Doktora da git tabi.
Geçmiş olsun :/

benim arkadaşım saçkıran olmuştu.dökülen yer köse gibiydi ama böyle hayatta saç çıkmaz bi daha burdan diye düşünürdüm. sarımsak sayesinde çıktı.
kötü kokuyo ama idare edilebilir.

benim kızkardeşimde de olmuştu, doktora gittik sarımsak sürmesini söyledi, ilaç falan da vermedi. o bölgeye sürekli sarımsağın ucunu kesip sürdük ( yani ovaladık sarımsakla ) hemen yeni saçlar çıkmıştı. en iyi çözüm bu diye biliyorum. çok geçmiş olsun .

freshline i arama motorunda arat..siteye gir orada turkcesi var.bulundugun ilde var mi bak..link vermek yasak diye biliyorum o yuzden buraya atamadim linki.bu dedigim kati sampuan sac dokulmesi ve kellik icin bitkisel bir urun icinde sarmisak,biberiye,defne,karabiber gibi bitkiler var..ise yarayabilir bir dene bende ilk kez kullaniyorum.ismi polymnia..

Saç dökülmesi ve kelliğe karşı
İnce saçları güçlendirir
Polymnia bitkisel katı şampuan, saçların uzamasını hızlandıran ve saç derisindeki kan dolaşımını düzenleyen temel yağların etkin bir bileşimini içerir. Bu ürün mevsimsel ve hamilelik sonrasında görülen saç dökülmesine karşı da kullanılabilir. Eğer saç dökülmesi devam ederse, daha etkili sonuçlar için dökülmelere karşı hazırlanmış olan yağ esansını kullanmanızı öneriyoruz.

mayonez maskesini de saclarim kurudu ve sertlesti o yuzden kullaniyorum..
birde barcelona yag kullaniyorum sac koklerimi beslesin diye..
saclar once sari kucuk kucuk cikiyor tuyleniyor yani sonra sen anlamadan yerine geliyorlar..bende beyaz yada gri cikmadi..

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun bende sarımsak sürenlerdenim benim çok dökülme olmuştu o yüzden sürmüştüm ama sitelerin çoğunda sarımsağın her saça iyi gelmediğide yazıyordu.ben bi ara bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım çok şey okudum her saç derisi farklı yapıdaymış o yüzden birine ii gelen diğerini daha kötü yapabilir..sen hemen doktora görün ilaç vermezse sor bakalım sarımsak sür derse öyle sür.

Benimde dökülmüştü ama benim stresten olmuş yani doktor öyle dedi.Sen dert etme çıkıyor sonra saç.Bozuk para kadar dökülmüştü benimde sarımsak sürebilirsin ben sürmüştüm.Doktorun verdiği ilacı kullanmamıştım hatta.Birde yılan yağı var canım o da saç için iyidir-onu kullanmadım ama eczacı bize tavsiye etmişti.

hemen bi doktora git bence..öyle soğanla sarmısakla uğraşma. benim bi arkadaşımda da olmuştu,çok panik oldu.doktorun verdiği kremle kısa sürede geçti,tamamen kapandığını söyledi hatta.. çok üzülecek bişey değil yani

canım geçmiş olsun bencede arkadasın dedigi gibi sarımsakla falan vakit kaybetme bende de çok dökülme vardı ve senin gibi minik bir yerde acılma var hemen doktora gittim bana minoxil verdi 10 gündür kullanıyorum onu henüz sonuc alamadım ama çok kısa süre oldu kullanmaya devam edicem . bence vakit kaybetmeden doktora git .geçmiş olsun

kızlaar çok şükr saçkıran değilmişim kaynaklar yüzünden kopmuş ordaki saçlarım saç kökleri duruyomş saçkıran olsa pürüzsüz olurmuş cildiyeye gösterdm içim rahatladı cvplarınız için çok teşkkür ederiim

O zaman çok şükür canım.
Çok sevindim senin adına.
Sen yinede verdiğimiz tarfileri yap tatlım.
O kötü görüntüyü yok et.

Arkadaşlara katılıyorum canım benim kuzenim saçkıran olmuştu.Ananem sarımsağı zeytinyağında dövüp hergün başın sürdü üstünü baş örtüsüyle sardı bütün gün bekletti ve saçkıranı geçti hatta eskisinden daha kalın saçları çıktı :)

canım geçmiş olsun. moralini bozma, bu hastalığın stresle de alakası var çünkü. sana tavsiyem saçına hiçbir şey sürme. direkt doktora git. sana kortizollü iğne verir, bi de saç dökülen yerlere sürülen losyon verir. sarımsağın işe yaradığı doğru ama sarımsağı kafana SAKIN doğrudan sürme. çünkü sarımsağın içindeki glacial asetik asit çok yüksek miktarda olduğu için saç köklerini yakabiliyor. sen en iyisi doktora git onlar zaten sana o sarımsak asidi içeren ilaçtan verecek sen de boş olan yerlere sürersin. fazla beklemeden git ki bir an önce durdursunlar. canım tedavi çok güzel işe yarıyor gönlünü rahat tut. bazı kişide tekrarlayabiliyor ama fark ettiğin anda tekrar gidip tedaviye başalyınca önünü kesebiliyorsun. geçmiş olsun canım.

görmemişim canım yazdığını çok sevindim :81::81:

canım benım bır arkadasım da sackıran olmustu bır hafta duzenlı sarımsagı surdu o bolgesıne bır hafta sonra sacları cıkmaya basladı gerı korkma cozumu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…