Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlar...

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
Mrb arkadaşlar bisey sorucaam simdi ben açıcı ile saçlarimi açtım 2 seferde, sarı yapmak için. Yanında bide boya aldım sarı. Açıp, bide sarıya boyarim diye dusundum ama sormak istedim şuanda sarı olan saclarimin üstüne bide boya vurmalimiyim? Saclarim çok yıpranır mi acaba zaten bundan sonra hep dip boyası yaptırıcam , ama sorayim dedimm

Canım yıpranabilir gibi..bir süre saçlarını dinlendir ve bakım yap. Nacizane fikrim

Bir de bende kendim açmak istiyorum.Saçlarında koyu renk boya mı vardı açma sürecini yazar mısın?Açık rengi çok seviyorum saçımda koyu kahve boya var şuan

Bir de bende kendim açmak istiyorum.Saçlarında koyu renk boya mı vardı açma sürecini yazar mısın?Açık rengi çok seviyorum saçımda koyu kahve boya var şuan
Mrhaba cnm çok tskkur ederim yorumun için :) Şimdi bana kizabilirsiniz ama BN çok çok yakın bi sure önce sapsarı olan sacimi simsiyah yapmıştım , fazla bekleyemeden direk aciciyla açtım. bi kaç gün bekleyip ( Bazı tam suremedigim yerler vardi ) oralar felan da tekrar actim şuan biraz kırıklar var ama bence seviyorsan açık rengi denemelisin ama ben toplam 4-5 açıcı kullandım yaa aldıklarım sanki az gibiydi saclarim omzumun az asasinda anca yetti hele ki uzun suredir boyamadiysan bence bi sakınca olmaz diye düşünüyorum

Çok sağol :) cevabın için.Bende 1 hafta önce koyu renge boyamışıtım biraz beklemem gerekiyor galiba:) saçlarım belime kadar 10 paket açıcı yeter mi bana kusura bakma sen sormuştun ama ben seni soru yağmuruna tuttum.Affola

Canimm ,olurmu oyle sey sen kusura bakma yeni girebildim. Bencede bekle biraazcik yeterli olur ama cok dikkatli ol bide uzunmus saclariin :)

Kızlar saçlarımı sarıya boyattım ama sonuç hüsran 1 kez daha boyatsam( 3 gün geçti ) yanarmı saçlarım geri koyulaştırmak istiyorum hiç yakışmadı .

Kızlar saçlarımı sarıya boyattım ama sonuç hüsran 1 kez daha boyatsam( 3 gün geçti ) yanarmı saçlarım geri koyulaştırmak istiyorum hiç yakışmadı .
Canım bende öyle yaptım siyah yapmıştım ben 1 hafta sonra açma işlemine başladım ve sonunda açtım çok kez boya ve açıcı vurdum saçlarım yün gibi oldu yani baya bakım istiyor çok yıprandı beklemekte fayda vardır bence dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…