- 18 Ağustos 2009
- 5.471
- 4.564
- 698
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
-
küçükken takardık evet
hatta benim saçımda pek durmaz hep kaybeder sinir olurdum
ama adını bende bilmiyorum okuyunca bende pc de gezindim ama bulamadım
toka üzerine toptancı yerlerinde bulunabilir sanırım :26:
aynen cnm küçükken takardıkuff bende pc de gezındım durdum google bılmıyor ama kadınlar kulübü bilir dedim
toptancı yerler :26: mahmutpaşa da fılan mı olur acaba :26:
aklıma gelmişken geçenlerde kanal7 de bi filme denk gelmiştim şu türkü filmlerinden biriydi sanırım adı cemil di
orda son sahnede kadın delirmişti ve her evlenen çift için saçına boncuk takmıştı hatta bende eskiden ne takardık bunları demiştim
evet oralarda vardır sanırım her ne kadar artık istanbulda olmasamda
aslında bir tuhafiyeye gidip sorabilirsin onlardan getirtmelerini isteyebilirsin
Bahsettiğinizi bende biliyorum, Google'a arattırdım fakat çıkmadı, minicik çok şirin şeylerdi, eski resimlerde vs vardır mutlaka, bebeklere çok takılıyordu. Resimlerde bulursanız tuhafiyere gösterin, onlar Toptancılara sorarlar, zaten o şekil bulamazsanız hiç bulamazsınız..
geçen bayram avşada taktırmıştım ben.ordaki boncukcular takıyordu.buralarda bende görmedim boncuk satan.belki boncukçular dövmeciler felan kendileri takıyorlardır orada olduğu gibi.
aynen cocukken tek hayalım sınırsız o tokadan isterdimçok eskide kalmış gerçekten yanazar boncuklusundan alıp takmak ıstıyorum boyle bı hayalım var ama sanırım çok eskıde kalmş gıdıp sorsam tarıhı eser fılan derler mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?