Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarda sirkeden kurtulmanın yolları neler?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_captain_

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
32
0
16
Antalya
Ya arkadaşlar bir haftadır kafam öyle kaşınıyorki bende sınav stresidir vs dedim geçiştirdim bugün saçlarımı tarıyordum güneşte ayna karşısında bi baktım saçımda bir şeyler parlıyor meğerse sirkeymiş! Saçlarım upuzun popo hizasında simsiyah ve dümdüz herkes tarafından çok beğenilir nazar mı değdi ne :( Bakımınıda çok iyi yaparım her gün yıkar zeytin yağıyla bekletirim saç kremi vs her şeyi vardır ama neden böyle oldu birinden mi kaptım anlayamadım ki şimdi anneme söylesem hemen kestir diyecek ona söyleyemem bit ilacıda gidip eczaneden isteyemem var mıdır bi yolu yöntemi Allah aşkına yardım edin nolur ya :((

Uzun saçtan biti,sirkeyi ayıklamak her zaman daha zordur. Bu illetle en son anaokulunda karşı karşıya kaldım:1:

Altına bez gibi bir şey yayıp sık tarakla tarasan bitler bir bir dökülüyor. Ama kestirmekten başka çare yok bence.

Yada eczaneye gidip ilaç alacaksın,bit tokalarıda var. Teyzem ise gaz yağıyla hepsini bitirmişti.

Evdekilere falan da bulaşabilir senden,en iyisi annene söylemek..

ablamın küçük görümceside bitlenmişti biz onun aynı saç renginde saç boyasıyla boyadık anında gitti sana önerim saçının renginde boya saçını, geçmiş olsun canım ya

Kızlar çok sağolun cevaplar için valla kafayı yiyecektim :) en iyisi yarın bit ilacı almak ondan önce sıcak suyla bi güzel yıkayacağım o şekildede geçiyormuş.

Sakın kestirme saçlarını falan.
Bit tarakları var, onlardan ve de ilacını al.
Banyoda iyice tara saçlarını, çıktıktan sonra ıslak ıslak yine tara.
Kuruduktan sonra siyah bir bez ser, saçlarını öne at ve iyice silkele. Sabırlı ol, geçecektir.

Sakın kestirme saçlarını falan.
Bit tarakları var, onlardan ve de ilacını al.
Banyoda iyice tara saçlarını, çıktıktan sonra ıslak ıslak yine tara.
Kuruduktan sonra siyah bir bez ser, saçlarını öne at ve iyice silkele. Sabırlı ol, geçecektir.

Yok kestirmem kıyamam ki zaten yıllarımı verdim dün sıcak suda baya beklettim sonra elmasirkesiyle yıkadım baya rahatladım azaldı yine yapıcam aynı işlemi :) Ay kendimi böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi :D

Back
X