Saç Uzatma Yöntemleri Saçları çoğaltmak??

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
312
103
Kızlar merhaba. Benim saçlarım çok az. Seyrek. İnce telli saçlarım. Ve uzamazdı. En fazla omuzlarımdan biraz aşağı inerdi. Uzamasına çare buldum da çoğaltmak daha fazla saça sahip olmak için ne yapmalıyım biliyor musunuz? Saçlarım çok yağlıydı. Onu düzelttim uzamasına da yarıyor yaptıklarım. Ama az işte. Bi gün yıkamıyım Dipleri görünür hep. Hacimsiz. :cry:

annem şampuanın içine doğum kontrol hapı koyup kullandı yeni saçları çıktı, ama yıkarken vücudunuza değdirmeden yıkamanız lazım

Doğum mu kontrol hapı :KK35::KK35:nerden bulcam onu :) bi düşüneyim bunu ya. Ama başka yere değdirmemek nasıl olacak :(

kafanı eğip yıkaman lazım, eczaneden 1 kutu doğum kontrol hapı al rondodan geçirip toz haline getir şampuana kat hem sürekli uğraşılacak birşey değil bir kere yapıp kullanırsın, annemin yeni saçları çıktı ordan biliyorum

Kızlar merhaba. Benim saçlarım çok az. Seyrek. İnce telli saçlarım. Ve uzamazdı. En fazla omuzlarımdan biraz aşağı inerdi. Uzamasına çare buldum da çoğaltmak daha fazla saça sahip olmak için ne yapmalıyım biliyor musunuz? Saçlarım çok yağlıydı. Onu düzelttim uzamasına da yarıyor yaptıklarım. Ama az işte. Bi gün yıkamıyım Dipleri görünür hep. Hacimsiz. :cry:
Canım doğum kontrol hapı etki etsete bi süre sonra kel bırakıyormuş bilginiz olsun bende denedim ve hemen bıraktım

Sana e vitaminini öneririm.
Ben e vitaminini 2 aydır direkt kaşlarıma sürüyorum. Seyrek olan kaşlarım doldu. Hatta keşke öncesi ve sonrası fotosu çekseydim diyorum.
Kaş çıkaran saç ta çıkarır herhalde :) şaka bir yana e vitaminini saçların güçlenmesi için şampuanının içine koyabilirsin. Kuaförler de bunu önerir hep.

Şampuanın içine değil de saçıma yağlarla bakım yapıyordum. Onun içine koyuyordum zaten. Sanırım daha çok koymak gerekecek. Ya benimde kaşlarım çok seyrek. Şekli çok güzel çok beğenirim ama seyrek. Cesaret edemiyorum ona bozulacak diye :) kirpiklerimi uzattım çok şükür de :)

Ben de hep ya daha çok dökülürse diye hiç bişey süremezdim kaşıma.
Sürekli Kaş farı kullanıyordum. Ama son bir haftadır Kaş farı sürmeden çıkabiliyorum.
Bende işe yaradı ama tabi herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.
Kirpikleri nasıl uzattın?

Benim kirpiklerim de çok seyrekti. Arasında boşluklar vardı. Ve çok kısaydı. Badem yağı vardı saçlarıma kullanıyordum. Sonra kirpiklerime sürdüm. Onun faydası oldu. Sonra annem televizyon da ceviz yağı duymuş. Bana almış. Ama hem ceviz hem zeytinyağı vardı içinde. Onu sürdüm. Faydası oldu gerçekten. Aynaya baktığım da farkı görebiliyorum. Yandan baktığımda göz hizamı geçiyor :) arkadaşımda fark etti

Taze zencefili sürt açık yerlere, benim kahkülden dolayı tepem açılmıştı, koptu at kuyruğu falan derken, 10-15 güne belirdi bebek saçlar. Ucunu soyup bıçakla çiz suyu çıkacak gibi sonra narince sürt , her gün 1 kez uygula 15 gün boyunca bebek saçlar çıkınca dur ki dökülmesin sürttüğümüz için güçlendikten sonra yine yapabilirsin.

Taze zencefili sürt açık yerlere, benim kahkülden dolayı tepem açılmıştı, koptu at kuyruğu falan derken, 10-15 güne belirdi bebek saçlar. Ucunu soyup bıçakla çiz suyu çıkacak gibi sonra narince sürt , her gün 1 kez uygula 15 gün boyunca bebek saçlar çıkınca dur ki dökülmesin sürttüğümüz için güçlendikten sonra yine yapabilirsin.

Bunu kesin yapcam. Çok sağol arkadaşım ya. Bu arada çok hoşuma gitti bebek saçlar :KK54::KK73:

kafanı eğip yıkaman lazım, eczaneden 1 kutu doğum kontrol hapı al rondodan geçirip toz haline getir şampuana kat hem sürekli uğraşılacak birşey değil bir kere yapıp kullanırsın, annemin yeni saçları çıktı ordan biliyorum
Anneniz hangi doğum kontrol hapini kullandı adini soyleyebilir misiniz ve kaç tane ezip koydu

Yasmin, ama bir arkadaş ilerde kellik yapıyor dedi bilimsel yönünü bilmiyorum ama saç çıkarttığını biliyorum 10 tane hapı koymuştu şampuanın içine
O yönetemi bende denedim bi kutu hapı kırıp koydum ama hic ise yaramadı. Acaba annenize şampuanı mi iyi geldi

Back
X