Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçları güçlendirmek için neler yapmalı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

anitaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
3.165
2.892
saçlarım boyadan röfleden ve oryalden çok yıprandı . kestirdim biraz ama yinede kendine gelemedi ... kullandığınız bakımlar neler ?saç maskesi kullanıyorum krem kullanıyorum ama onun dışında neler yapabilirim ?bildiğiniz doğal bakımlar yada ürünler nelerdir ?

Ecz
saçlarım boyadan röfleden ve oryalden çok yıprandı . kestirdim biraz ama yinede kendine gelemedi ... kullandığınız bakımlar neler ?saç maskesi kullanıyorum krem kullanıyorum ama onun dışında neler yapabilirim ?bildiğiniz doğal bakımlar yada ürünler nelerdir ?
eczaneden e vitamini al ama ampul olanindan .. kapsul hap filan olmaz . Bir pakette bes ampul var sampunina dok her dustan once sampuani bir kez calkala ve kullan .. sac derisine kopukluyken iyice masaj yap ve parmaklarnla hafif hafif sac derisine vur

Zeytinyağı badem yağı çörekotu yağı hint yağı vb. Karıştırıp saçına masajla sürebilirsin. Sürdükten sonra streçle sar veya poşet geçir başına. 1-2 saat sonra yıka. Bol bol masaj yap saçına.

X