Saç Kesim Şekilleri Saçları jiletle kazımak...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
kızlar başlıktanda anlaşılacağı gibi saçlarım dökülüyor fazlasıyla..özellikle üniversite 2-3 sınıfta çok çok fazla döküldü ve ben bunu o zamanlar önemsemedim..derslerin stresi,o..bu..şu derken doktora bile gitmedim.eskiden saçlarım çok çok gür ve kalın telliydi,en büyük topuz tokaları bile tutmazken şimdiki hali en ince lastikle bile bağlanamaz nerdeyse...:14::14::14:

abartısız yarısından çoğu 2 yıl içinde döküldü.bende demir eksikliğide var..kan değerlerim düşük.24 yaşındayım bu arada son iki yılda oldu yani..
Sizlere sorum bu forumdan araştırdığım doğal yöntemleri denemeyi düşünüyorum..sarımsakyağı susam yağı zeytinyağı maya maskeleri tahta tarakla kullanmak,dermaroller aklınıza ne gelirse kendime uygun gördüklerimi uzun süreli denemeyi düşünüyorum.

doktora gidenler minoxil diye şampuan yada sprey kullanıyor sanırım.ve onu kullanınca ömür boyu kullanmak zorunda kalıyormuşsun başlangıçtada saçları döküyormuş sonra yeniden çıkarıyormuş..Benim zaten önlerden biraz daha dökülse kel olurum heralde..

Saçlarıma bu doğal yöntemleri yaparken makinayla sıfıra vurmak yerine jiletle kendim yapsam olurmu?bu şekilde saçlar daha sert ve sağlıklı çıkarmı kızlar deneyenleriiniz varsa lütfen yardım edin...saç derisine daha iyi nüfuz edebilmesi için birazda...
1 yıla kadarda sanırım uzar saçlarım..normaldede erken uzuyor sağlıksız olmasına rağmen..

doktora gitmenizi tavsiye ederim
aynı zamanda zeytinyağı-badem yağını karıştırıp surun saçınıza
bekletin ve yıkayın
doğal sabun kullanın şampuan bir süre kullanmayın isteseniz taranması zor olur derseniz saç uçlarınıza krem sürebilirsiniz

doktora gitmenizi tavsiye ederim
aynı zamanda zeytinyağı-badem yağını karıştırıp surun saçınıza
bekletin ve yıkayın
doğal sabun kullanın şampuan bir süre kullanmayın isteseniz taranması zor olur derseniz saç uçlarınıza krem sürebilirsiniz

demir eksikliği için ilaç kullanıyorum zaten..bana bi şampuan yada sprey verip göndermesini istemiyorum açıkçası..
saç dökülmesi sorunu yaşayanlara başka hangi tedaviler uygulanır bilmiyorum yinede gidicem ama

saçlarını boyama sarmısak şampuanı kullan yumurta ve kırmızı et ye bol bol dökülme duracaktır muhtemelen. durmazsa eğer kazıma yöntemine gidersin.

Ben olsam kazirim.
Bir gün dur ertesi gün kazi.
Bizim burda çocuklar 8-9 aylikken kaxirlar saclarini.
Cokta güzel olr.
3-4 aya iyi bir boya gelir kullandiklarinla

Kazıtmayı son çare düşünün bence. Çünkü tek sefer kazıtınca mucizevi bir şekilde altan gür saç çıkmayacak. Demir eksikliğini halletmeniz gerekli önce, değerleriniz normal seviyeye geldikten bir süre sonra saçlarınız toparlanmaya başlayacak ancak lütfen hemen 2 günde sonuç beklemeyin, biraz sabır:) Saçlarınızı kısaltabilirsiniz bu süreçte, zeytinyağı bademyağı cidden iyi geliyor. Düzleştirici maşa vs'den de uzak durun. Geçmiş olsun, acil şifalar.

bugüne kadar düzleştiriciyi en fazla 5-6 kez kullanmışımdır.
ve sadece birkez boyadım.
onlarıda yapsaydım heralde hiç saç kalmamıştı :((

Kazıtmayı son çare düşünün bence. Çünkü tek sefer kazıtınca mucizevi bir şekilde altan gür saç çıkmayacak. Demir eksikliğini halletmeniz gerekli önce, değerleriniz normal seviyeye geldikten bir süre sonra saçlarınız toparlanmaya başlayacak ancak lütfen hemen 2 günde sonuç beklemeyin, biraz sabır:) Saçlarınızı kısaltabilirsiniz bu süreçte, zeytinyağı bademyağı cidden iyi geliyor. Düzleştirici maşa vs'den de uzak durun. Geçmiş olsun, acil şifalar.

teşekkür ederim son çare dediğim yerdeyim sanki..

teşekkür ederim son çare dediğim yerdeyim sanki..

Ancak cidden demir eksikliğini halletmeden kazıtsanız da bir şey değişmeyecek. Bir bayan olarak kazıtılmış saç kullanmak herkes için kolay olmayabilir. Bence kullanabileceğiniz bir boyutta kısa kestirin, ve demir eksikliği için tedavinizi tamamlayın önce. Ben de bir dönem ciddi demir eksikliği yaşadım ve saçlarım resmen elime gelirdi tel toka bile düşerdi saçımdan. Vücudum o eksikliği giderince alttan çıkan saçlar çoğaldı, saçım kendine geldi. Beslenmenize de dikkat edin. Şu an normal olarak sıkıntı ediyorsunuz bunu, biraz sabırlı olmanız gerekecek sanırım önce sağlığınızla ilgilenin demir eksikliği saç dökülmesinden daha ciddi sorunlara neden olur sonra

arkadaşım sen çıldırdın mı ne kazıması ya? sakın yapma böyle bir şey. bende de vardı demir eksikliği ve çok dökülüyordu sonra bir arkadaşın dediği gibi et ve yumurta gibi kan yapan besinleri tükettim ve artık çok az dökülüyor. sana tavsiyem çok sağlıklı beslenmeye çalış ve fast food tüketme. balık , yeşillik,kuru yemiş, et-süt ürünleri , soğan ve sarımsak sıklıkla tüketmeye çalış. ibrahim saraçoğlu hocayı takip et çok iyi kürleri var.

bir de şampuanına evigen,bepanten ampullerini ve çam terabentin yağı koy. farkı göreceksin ama önce kansızlığını gidermeye çalış. gecmiş olsun

kızlar başlıktanda anlaşılacağı gibi saçlarım dökülüyor fazlasıyla..özellikle üniversite 2-3 sınıfta çok çok fazla döküldü ve ben bunu o zamanlar önemsemedim..derslerin stresi,o..bu..şu derken doktora bile gitmedim.eskiden saçlarım çok çok gür ve kalın telliydi,en büyük topuz tokaları bile tutmazken şimdiki hali en ince lastikle bile bağlanamaz nerdeyse...:14::14::14:

abartısız yarısından çoğu 2 yıl içinde döküldü.bende demir eksikliğide var..kan değerlerim düşük.24 yaşındayım bu arada son iki yılda oldu yani..
Sizlere sorum bu forumdan araştırdığım doğal yöntemleri denemeyi düşünüyorum..sarımsakyağı susam yağı zeytinyağı maya maskeleri tahta tarakla kullanmak,dermaroller aklınıza ne gelirse kendime uygun gördüklerimi uzun süreli denemeyi düşünüyorum.

doktora gidenler minoxil diye şampuan yada sprey kullanıyor sanırım.ve onu kullanınca ömür boyu kullanmak zorunda kalıyormuşsun başlangıçtada saçları döküyormuş sonra yeniden çıkarıyormuş..Benim zaten önlerden biraz daha dökülse kel olurum heralde..

Saçlarıma bu doğal yöntemleri yaparken makinayla sıfıra vurmak yerine jiletle kendim yapsam olurmu?bu şekilde saçlar daha sert ve sağlıklı çıkarmı kızlar deneyenleriiniz varsa lütfen yardım edin...saç derisine daha iyi nüfuz edebilmesi için birazda...
1 yıla kadarda sanırım uzar saçlarım..normaldede erken uzuyor sağlıksız olmasına rağmen..

canım benim kardeşim kazımıştı saçları az diye emin ol bir gram farketmedi kullanmadığı sey de kalmadı marka marka . kazıma bence kökü öyle güçlenmez bebeklikte farklı birşey o zaten bebek saçı yerine sağlıklısı çıkıyor. o kadar kel durduğuna yazık olcak

üniversite 2. sınıfta aynı şey benim başıma da geldi
şimdiki eşim o zamanki erkek arkadaşım
ustura ile kazıyordu
başlarda peruk kullandırm
ama o da ayrı eziyetti
en son ammannn bee dedim ve dazlak dazlak çıktım piyasaya
sağ kulağımda 3 sol kulağımda 4 küpem vardı
hastalıktan değilde
entellikten diye düşünülsün istedim
sonradan bir hoşuma gitti ki anlatamam
yok böyle bir rahatlık
lavaboda el yüz yıkarken
kafamı da yıkardım
:52:
ayrıca bende dahil birçok kişi çok yakışturmıştı
kafa yuvarlığımda güzeldir heee
:32:
okul bittikten sonra
uzatmaya başladım
kız isteme merasimlerinde
dazlak olmamak adına
:30:
sorunum da çözülmüştü
gerçekten iyi geldi
şuan seyrek olmayan
ancak aşırı gür de diyemeyeceğim saçlara sahibim
bir kamu dairesinde çalışıyoprum
acaba diyorum
imkanım olsa
yeniden kazıtırmıydım
:9:

üniversite 2. sınıfta aynı şey benim başıma da geldi
şimdiki eşim o zamanki erkek arkadaşım
ustura ile kazıyordu
başlarda peruk kullandırm
ama o da ayrı eziyetti
en son ammannn bee dedim ve dazlak dazlak çıktım piyasaya
sağ kulağımda 3 sol kulağımda 4 küpem vardı
hastalıktan değilde
entellikten diye düşünülsün istedim
sonradan bir hoşuma gitti ki anlatamam
yok böyle bir rahatlık
lavaboda el yüz yıkarken
kafamı da yıkardım
:52:
ayrıca bende dahil birçok kişi çok yakışturmıştı
kafa yuvarlığımda güzeldir heee
:32:
okul bittikten sonra
uzatmaya başladım
kız isteme merasimlerinde
dazlak olmamak adına
:30:
sorunum da çözülmüştü
gerçekten iyi geldi
şuan seyrek olmayan
ancak aşırı gür de diyemeyeceğim saçlara sahibim
bir kamu dairesinde çalışıyoprum
acaba diyorum
imkanım olsa
yeniden kazıtırmıydım
:9:

kazımadan öncesi sonrası farketti yani sizde...bazıları kazıtmak hiçbşeyi değiştirmiyor diyorlar..
hani normaldede vücudumuza jilet sürüncede daha sert ve sık çıkarya o mantıktan yola çıkarak yapmak istiyorum ama kararsızım..

canım benim kardeşim kazımıştı saçları az diye emin ol bir gram farketmedi kullanmadığı sey de kalmadı marka marka . kazıma bence kökü öyle güçlenmez bebeklikte farklı birşey o zaten bebek saçı yerine sağlıklısı çıkıyor. o kadar kel durduğuna yazık olcak

çok kararsızım halen...kel kelde gezmek istemiyorum tabii ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok bi kaç ay sabredicem..

kazımadan öncesi sonrası farketti yani sizde...bazıları kazıtmak hiçbşeyi değiştirmiyor diyorlar..
hani normaldede vücudumuza jilet sürüncede daha sert ve sık çıkarya o mantıktan yola çıkarak yapmak istiyorum ama kararsızım..

evet okudum yorumları
farketmez diyen arkadaşlar şunu söylemiyor
ben denedim farketmedi
:50:
ya etrafındakiler denemiş değişiklik olmamış
yada çıkarımlara dayanıyor yorumları
ben bizzat ve şahsen yaptım canım
ve kesinlikle farketti
ilaç ta kullandım ama
zaten senin dediğin gibi
jilet değdiği yeri güçlendiroyr
:34:

Ben kazıtmanın bir faydası olmadığını okumuştum.Netten araştırırsan sen de görebilirsin.Arama:-saç dökülmesi saçı kazıtmak-
Buna ek olarak moralman seni daha çok düşürebilir.

Demir eksikliğini takip ettiriyor musun ? Haplar yeterli gelmezse iğne de verebiliyorlar.
Ayrıca saç için özel vitaminler var.Gnc veya solgar olabilir.İçlerinde saç için önemli olan biotin bulunuyor.
Tabii bu vitaminlerin içinde demir de olduğu için önce doktora danışsan iyi olur.

Günde 1 yumurta,1 avuç ceviz,muz,1 bardak süt mutlaka öneririm.Bunlar da saça iyi gelen besinler.

Ben kazıtmanın bir faydası olmadığını okumuştum.Netten araştırırsan sen de görebilirsin.Arama:-saç dökülmesi saçı kazıtmak-
Buna ek olarak moralman seni daha çok düşürebilir.

Demir eksikliğini takip ettiriyor musun ? Haplar yeterli gelmezse iğne de verebiliyorlar.
Ayrıca saç için özel vitaminler var.Gnc veya solgar olabilir.İçlerinde saç için önemli olan biotin bulunuyor.
Tabii bu vitaminlerin içinde demir de olduğu için önce doktora danışsan iyi olur.

Günde 1 yumurta,1 avuç ceviz,muz,1 bardak süt mutlaka öneririm.Bunlar da saça iyi gelen besinler.

sağolun bu dediklerinizi yapıcam mutlaka...kendimide sağlığımıda çok ihmal ettim..

Back
X