Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları Kazıtmak Acayip iyi Geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi rabiaaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benimde öyle röfle yüzünden döküldü ve devam ediyor siz ne yaptınız kazıttınız mı saçlarınızı

Benimde öyle röfle yüzünden döküldü ve devam ediyor siz ne yaptınız kazıttınız mı saçlarınızı
Dökulme sadece röfleden kaynaklaniyor ise bakim yaparak saglikli saçlara kavusabilirsiniz. Cesitli maskeler serumlar etkili olur. Fakat endokrin ve dermatologun gorusunu almakta fayda var. Hormonal bir durum, vitamin yada demir eksikligi, sac derisindeki bir problemden dolayida dokulme olabilir. Birde buyuk oranda sac kaybi yasanmadiysaniz ve mevcut saclarin daha saglikli olmasini istiyorsaniz mezoterapi yada prpyi arastirin.

Cevap için çok teşekkür ederim

Şimdi doktordan çıktım yaşadığım sıkıntı ve stresden dolayı erkek tipi saç dökülmesi dedi doktorum yeni saç çıkmayacağını kalan saçları kurtarabileceğini söyledi çok mutsuzum

Dermatologlar erkek tipi sac dokulmesi teşhisi koydugunda jinekologa basvurmakta fayda var. Bende erkek tipi dökülme yasadigimi dusunerek yillarca dermatolog kontrolunde tedavi oldum. Fakat farkli bir problem nedeniyle jinekologa basvurdugumda pko oldugumu ogredim. Tedavi sureciyle birlikte sac dokülmem yavasladi.

Evet doğruyu söylüyorsun canım onada çıkarım peki hangi testi yaptı doktorunuz adetin 3. Günü olan testi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…