Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben bugun bir delilik yaptim ve kafami tras ettim.simdi guleyimmi aglayayimmi sasirdim.benimki birazdan eve gelicek.kafami nasil saklicam ondan.gulmesinden korkuyorum ay ne kotu.ama ne yapim saçlarim çok dokuluyordu.artik canima tak dedi.bende aldim makasi elime.sonrada tras.ama beceremedim.kafamin yarisinda saç var yarisinda yok.çok komok ya:roflol:hemen kendime peruk aldim.bakalim insallah kazitmanin faydasini gorurum.:Saruboceq:
valla nerden baksan 20 tane kuaförle konuştum ve saçları kazıtmak çokkk iiii geliyo dediler bende kazıttım gerçekten şu anda mükemmel saçlara sahibim herkeze tavsiyeee ederimm:teytey:teytey:
ama
yalan yalan yalan yalan yalan
gözlerin değil sözlerin yalan
yalan yalan yalan yalaaaan
sözlere değil gözlere inan
yalaaaaaaaaaaaaankaydirigubbakcemile3
valla nurum ben okuyorum ama kazıttım bence bahane yapıorsun gibi geldi eğer gerçekten istiyorsan bence şimdi tam sırası havalar ısınıyor
o şekilde dışarı çıkmak istemiorum canımmm.ben liseden sora bi sene evdeydimm.o sene hiç böle bişey gelmedi aklıma.ne güzel evdeydimm.yapabilirdimm.
şimdi çalışıyorum dersaneye gidiyorumm artı bi sevgilim varr.
cesaret edememkii