Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları Korumak İçin 4 Öneri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

06lala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
112
5
98
Ankara
Şimdi efendim size faydalı olmak üzere kendimce yapıp başarılı olduğum şeyleri sizinle paylaşmak istedim.Son 1 ayda saçımı 5 kez boyamış biri olarak -tabiki biraz kırılma oldu-ama lastik gibi yada kopan saçlarım olmadı.Boyasızken de güçlüydü saçlarım ve normal birinin kırıkları kadar kırık var saçımda.Şimdi önerilerime geçiyorum.

1.Gliss'in duştan sonra kullanılan saç spreyleri

İnanılmaz derecede işe yarıyor.Üstelik çokta ucuz.Saçlarım boyasızken tararken bile kırardım saçımı.Boyasızken kullanmaya başladım bu spreyi.İlk yıkamada parlaklık verdi saçıma ve göğüs hizzama gelen saçlarım 1 yıl içinde belime kadar uzadı.Saçımı boyadıktan sonrada devam ettim kullanmaya.Saçım koyuyken insanlar doğal saç renginiz mi diye sordular.Siz düşünün.

2.Çamterebentin ve Zeytinyağı

Oldukça faydası var arkadaşlar.Saçımı boyadıktan sonra çamterebentin kullanmaya başladım.Yanlız koca şişeye sadece 1 kapak yağ koydum.Kokusu çok ağır çünkü.Bir kapaktan fazlasını önermem çünkü koca şampuan anca kokusu alıyor bir kapaklık şeyin.Zeytinyağını isterseniz badem yağı ile karıştırıp kullanabilirsiniz.Ama has zeytinyağı olsun.Saçlarınızın 2 kullanımdan sonra yumuşadığını görüceksiniz.

3.Saç kremi olmadan olmaz.

Kremler gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Ben elidor kullanıyorum ama saç derisi hassas olanlarda kepek yapabiliyormuş.Ben en çok onun faydasını gördüm.Kullandıktan sonra mutlaka 2 dakika bekleyin ve saçınızın kremi emmesi için elinizle de saç kremini yedirmeye çalışın.

4.Bitkisel Şampuan

Şampuanlara çok para dökmenize gerek yok.Bitkisel şampuanlar oldukça işe yarıyor.Annem ilk aldığında çok kızmıştım ama kullandıktan sonra vazgeçemedim.2 yıldır kullanıyorum.Daha ilk kullanımda etkisini gördüm.Şiddetle tavsiye ederim.

Benden bu kadar kızlar.Kolay gelsin

Cam terebentin sart oldu. Peki hangi bitkisel sampuani onerirsin?

Benim kullandığım bioblas fiyatı ucuz bile diyebilirim.Daha profesyonel markalarda var.Saçınızın durumuna göre kullanabilirsiniz ama düşünün yani benim saçıma bile gayet yeterli geldi.

Benim kullandığım bioblas fiyatı ucuz bile diyebilirim.Daha profesyonel markalarda var.Saçınızın durumuna göre kullanabilirsiniz ama düşünün yani benim saçıma bile gayet yeterli geldi.

Benim saclarim ince tellidir. Omuzlarimda. Uzadikca az da olsa dokuluyorlar moralim bozuluyor benimde. Bioblas umarim bana da iyi gelir. Bir kutusu ne kadar gidiyor peki canim? 20 küsür lira diye hatirliyorum ucretini ama?

Bende bioblas sampuanın icine cam terebentin yağından döktüm evet kötü kokuyo ama uzattığını ve sacları gürlestiedigini duymuştum işe yaradığını hissediyorum ayrıca badem yağı Hint yağı lavanta yağı ve zeytin yağını karıstırdırarak sacıma sürüyorum her yıkamadan önce o kadar parlak oluyoki saclarım yumusak memnunum yani

Aynen doğal yağlarla desteklenen saçlar gerçekten çok güzel oluyor bazıları yumurtayla falan maskeler yapıyorlarmış çıkarması zor olduğundan pek gerek duymuyorum ben

Benim saclarim ince tellidir. Omuzlarimda. Uzadikca az da olsa dokuluyorlar moralim bozuluyor benimde. Bioblas umarim bana da iyi gelir. Bir kutusu ne kadar gidiyor peki canim? 20 küsür lira diye hatirliyorum ucretini ama?

Fiyatını hiç hatırlamıyorum tatlım inan.Benim saçlarım belime kadar geliyo ve 2 günde bir yıkarım en az yani.Bana 1 buçuk ay kadar yetiyo genellikle

her yikamadan once cok degil mi ya? Saci yorarsin.

Aynen doğal yağlarla desteklenen saçlar gerçekten çok güzel oluyor bazıları yumurtayla falan maskeler yapıyorlarmış çıkarması zor olduğundan pek gerek duymuyorum ben

Ben ara sira kullaniyorum ama tabiki de yaglar gibi olmuyor yumurtayi kolay da cikiyor sadece ilk bir iki cikartmada zorlandim sonra alistim :)

her yikamadan once cok degil mi ya? Saci yorarsin.

Ben ara sira kullaniyorum ama tabiki de yaglar gibi olmuyor yumurtayi kolay da cikiyor sadece ilk bir iki cikartmada zorlandim sonra alistim :)

Ya yeni başladığım icin cok sık yapıyorum azaltıcam zaten 2 günde bi sacımı yıkıyorum 2 günde bi yapıyorum yağı da zaten

Hayır ya 20 lira kadar değil daha ucuz olması lazım hatırlamıyorum suan da

Sac kremi iyi mi geliyor gercekten? Benim saclarim cok ince bide sac kremi kullaninca koparlar diye korkuyorum. Sac kremi markasi ne onerirsin bide?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saç kremi saçı tıkar derler ama demekki cildimiz gibi saçlar da neme ihtiyaç duyuyor. Saç kremini arındırmak zor oluyor mu peki?

Kırılmış yada sertleşmiş saçlar için gerekli bana göre.Zaten diplerine sürmedikten sonra saç derisine zarar vermezki.Ama saç kremini en az 2 dakika bekletip iyi durulamak lazım.Ben elidor kullanıyorum ama elidorda bazı saçlara yaramıyormuş.O yüzden pek birşey diyemiyorum bu konuda.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…