Saç Kesim Şekilleri Saçları nemden kabarıp elektrik çarpmışa dönen var mı benim gibi :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhaba arkadaşlar,

Saçlarım aslında sağlıklı sanıyorum, kışın soğuk havada çok güzel oluyor parlak ve yumuşak. Ama her yaz aşırı nemden ve sıcaktan inanılmaz kabarıyor ve tiftik tiftik tüyleniyor. Dipleri uçları heryeri kabarıyor. Maşa da fön de durmuyor, hemen bozulup kabarıyor. Aşağıya koyduğum fotoğrafta maşa var saçımda ama korkunç şekilde kabarmış vaziyette. Maşadan sonra TAFT marka sprey sıkıyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Nemlendirici ürünler işe yaramıyor çünkü saç zaten nemlenince bu hale geliyor (kuru havadaysa pırıl pırıl oluyor).

Ne yapabilirim, bu durumda olan var mı, ne yapıyorsunuz?

$DSCF9504.webp $DSCF9503.webp

Son düzenleme:
beni anlatmışsın sanki..
bu sıcak havalarda gündüz duş aldığım zaman dışarı çıkamıyorum hemen kabarıyor. dediğin gibi tiftik tiftik oluyor. spreydi, jöleydi zaten pek kullanamıyorum, çünkü aşırı saç döklüme problemim var.. ama bi kaç gündür karar vermeye çalışıyorum saçlarımı kısa kestirmek için.
dışarıda millet açık saçla tiril tiril dolaşırken ben bağlamak zorunda kalıyorum:26::26:

Ben saçımı bağlamayı da sevmiyorum, yakıştırmıyorum kendime hiç :( Bence kestirme saçını, en fazla kırıklarını aldır ama kısaltma. Kısalınca bu sefer hiç şekil veremezsin. Diğer başlıklarda ıslakken çok az bebe yağı sürmeyi tavsiye etmişler ama o da nemlendireceğine göre bizim işimize pek yaramaz gibi. Hava kupkuru olduğunda inanılmaz bir değişim oluyor saçımda, kuru hava istiyorum :(

aynı sorun bendede var kışında yagmurlu havada bole oluyor hemen evde super dısarı bı cıkıyorum tiftik tiftik napsakki:84:

kendi saçlarımı qördüm sanki ya bnmkilerde öyle ne yaptıysam olmuyor kabarıyo da kabarıyo :97: :31:

benimde saçlarım kabarır ama ben çözümümü buldum:)

pahalı kremlere gerek yok BEBEK YAĞI sürün duştan çıkınca azıcıcık hiç kabarmıyoo:):nazar::54:

ayy venim konum sanki :D aynen bende deli oluyorum yaa çok kötü çok çok çok kötü hale geliyo saçlarım..spreyler taş gibi yapıo köpük filanda hak getire...

kızlar bende şaç şekillendiricilerden sonra saçımı iyice yıprattım ve hep kabarık sert saçlarım var eşimde uzun ve düz seviyo ama nerde belimdeydi saçlarım ama saçım gür değildi topladığımda saçımın kedi kuyruğu kadardı açınca kimse inanamıyodu bu kadar uzunmu diye ama kestiirdim şimdi zaten hep toplu salık değil ne diye uğraşıyım diyordum

saç kremleri saçımı çok döküyo kullanmayınca tararken dökülüyo ama şimdi bi arkadaşımdan öğrendim ki çamaşır yumuşatıcısı sürmüş saçına yumyumuşaktı saçları deneyen var mı ayrıca kepeğede iyi geliyomuşş

yaz ayında çare yok ya çekicez mecbur :)
Keske sadece yaz olsa :( Maalesef ben yazın nemden,yaz dışında rüzgârdan,yağmurdan... Sürekli 7/24 krem kullanıyorum. Bebe Yağı işe yaramadı,argan Yağı aldım fiyatına değmiyor.yeni bioblas ın durulanmayan kremini aldım,sac dökülmesini de engeller yazıyor.henüz kullanmadım,umarım işe yarar.

Keske sadece yaz olsa :KK43: Maalesef ben yazın nemden,yaz dışında rüzgârdan,yağmurdan... Sürekli 7/24 krem kullanıyorum. Bebe Yağı işe yaramadı,argan Yağı aldım fiyatına değmiyor.yeni bioblas ın durulanmayan kremini aldım,sac dökülmesini de engeller yazıyor.henüz kullanmadım,umarım işe yarar.
bioplası hiç kullanmadım, bir ara elidorun bir durulanmayan kremi vardı o da iyiydi. saçtan saça değişiyor demek ki

Merhaba arkadaşlar,

Saçlarım aslında sağlıklı sanıyorum, kışın soğuk havada çok güzel oluyor parlak ve yumuşak. Ama her yaz aşırı nemden ve sıcaktan inanılmaz kabarıyor ve tiftik tiftik tüyleniyor. Dipleri uçları heryeri kabarıyor. Maşa da fön de durmuyor, hemen bozulup kabarıyor. Aşağıya koyduğum fotoğrafta maşa var saçımda ama korkunç şekilde kabarmış vaziyette. Maşadan sonra TAFT marka sprey sıkıyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Nemlendirici ürünler işe yaramıyor çünkü saç zaten nemlenince bu hale geliyor (kuru havadaysa pırıl pırıl oluyor).

Ne yapabilirim, bu durumda olan var mı, ne yapıyorsunuz?

Eki Görüntüle 231710 Eki Görüntüle 231711

SENİN İYİ BİLE DURUYOR BENİM RESMEN BONUS :110:SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ KULLAN Bİ NEMZE DE OLSA KABARIKLIGINI ÖNLÜYOR

Elektriklenmeyi onleyen spreyler var dustan cikinca sur bise olmaz

Back
X