Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım ben de bakayım aktarlara bulurum inşallah

Mutlaka al canım saçlarım hafif nemliyken beklettim ben geceden sürüp sabah yıkadım yumuşacık oldu hatta saç kremi sürmedm bile saçıma zaten yumuşacık ve güzeldi :)

Canım teşekkür ederim yardımın için :)
Ben çam terebentin alıp şampuanıma katsam daha iyi olacak çünkü herkes böyle yapıyor :)
Peki esansını mı yağını mı alayım hangisi daha iyidir :)
Canım aktara gidip çam terebentin yağı dersen verirler. Esans falan deme yagı de direk:) bide çam terebentin koyuyorsan azcık badem yağı da kat şampuanına, saç diplerinin kurumasını engeller bide oda besler:) badem yağı yerine hint yağı da koyabilirsin.

Canım aktara gidip çam terebentin yağı dersen verirler. Esans falan deme yagı de direk:) bide çam terebentin koyuyorsan azcık badem yağı da kat şampuanına, saç diplerinin kurumasını engeller bide oda besler:) badem yağı yerine hint yağı da koyabilirsin.

Yağ alayım evet tamam canım dediğin yağlar sinameki sayesinde var evde onlardan da birazcık eklerim teşekkür ederim :)

KONU GÜNCELLENSİN..BENDE TEKRARDAN BAŞLIYORUM ELİMDEKİ ŞİŞEYE:KK52:

Bende bugün sipariş verdim,barselino bakım yağını, bakalım nolcak barcelino-sac-bakim-yagi-624-75-B.webp :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

İki kez kullanıyorum ben
Barcelino yu bende yeni aldım daha kullanmadım,kullandıktan sonra,etkilerini buradan yazıcam,sizin ikinci kullanımınızmı?nasıl ilk kullanımda sizce nasıl bir etki bıraktı?:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

ben sinirlendim yolladım evde ne yağı kaldıysa heppsini birden çöpe..
sonra gittim a101in karışık bakım yağını aldım içine evigen katarım..

Barcelino gercekten iyi mi ya benmde saclarm kuru ve uzasada ama uclari inceliyor sinir oluyorum omuzumda kaldi yillardr nashi bakim yagi kullaniyorum o kadar ...:/ organix sampuan birde ama barcelinoyu gerckten kullanip uzatan varsa bende alayim madem

Barcelino gercekten iyi mi ya benmde saclarm kuru ve uzasada ama uclari inceliyor sinir oluyorum omuzumda kaldi yillardr nashi bakim yagi kullaniyorum o kadar ...:/ organix sampuan birde ama barcelinoyu gerckten kullanip uzatan varsa bende alayim madem
aslına bakarsan sıradan bi yağ bence.bakım yapıyor.yağların etkisiyle yumusattığı için saçın kırılmasını filan önlüyor.öyle mucızevi bişey değil yani

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X