Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım alacalı bulacalı oldu yardım lütfen (resimliiii)

arkadaşlar açık küllü kumral boya aldım kolestonun şimdi boyamayı düşünüorum..ama gördüğünz gibi saçım da üç renk birden var. saçım tek renk olması için nası bi boyama tekniği kullanmalıyım ..yardım edebileck var mı..

arkadaşlar açık küllü kumral boya aldım kolestonun şimdi boyamayı düşünüorum..ama gördüğünz gibi saçım da üç renk birden var. saçım tek renk olması için nası bi boyama tekniği kullanmalıyım ..yardım edebileck var mı..

cnmm sen kendin boyuycaksan eger..kafanı lavoboya egip komple başına sürmeye başla hızlı hızlı sonrada hamur gibi yogur heryere gelsin diye...eger biri boyuycaksa diplerden başlasınn ama hızlı boyasın oyalanmadan ki heryeri eşit olsunn...zatenn açık küllü kumral kapatır o renk cümbüşünü:)bende senin yaptıgın hatayı yapmıştım..ama küllü kumrala boyadımm ilk başta koyu durdu sonra baya aktı istediigm renk olmuştu..tabi şuanda kızıl viyole yaptımmm:)sarı sevdam bitti bidahada saçımı yıpratmayı düşünmüüyorum sarı yapıpta kuaförde:)

canım ıgoranın serisin de turuncu azaltıcı boyası var 2 adet onları araştır istersen ...

Back
X