- Konu Sahibi latishaaaa
-
Arkadaşlar lütfen cevap verin ne olursunuz ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla benim de öyle
sabah yıkasam akşama yağlı
ben her gün duş alıyorum
ama maşa düzleştirici filan yapmıom zaten
canım selamlar :)
benimde saçlarım çabuk yağlanıyor ama kontrol edebiliyorum.
çok kaynar suyla yıkama saçlarını ve duşunun sonunda mutlaka saçlarına 1 dakika boyunca soğuk su tut. bu çok önemli. sıcak su yağlandırıyor.
saç kremini elinden geldiğince az kullan. ve de sadece saç uçlarına kullanıp iyice durula.
ellerini saçlarından uzak tut 😊
sirkeli su kullanabilirsin haftada bir, ben yapıyorum. saç derisinin yağ dengesini koruyor.
silikon, yağ ve lanolin içermeyen şampuanlar tercih et. şampuan seçimi çok önemli. ben entele şampuanı kullanıyorum bırakmıştım başladım tekrar. hem uzatıyor hem asla yağlandırmıyor.
son olarakta fırça sürme saçına, dişli tarak kullan canım 😊
Canım kremli şampuan kullanma, mümkünse saç kreminide sadece saç ucuna sür.. Sacındaki yağ dengesini ilk başta ardıç katranlı şampuanlar dengeliyor.. İşe yarar tavsiye ederim..
Canım krem inan hiç kullanmıyorum hiçte sevmem zaten ama bu dediğin şampuan ne işe yarıyor nerede satılıyor
canıım çok teşekkür ederim güzel yorumların için ben saç kremi neredeyse kendimi bildim bileli çok nadir kullanıyorum saçlarımla fazla ilgiliyim sanırım sürekli oynuyorum o yüzden oluyor bu entele dediğin şampuanı nereden alabilirim bu konuda bilgilendirirsen çok sevinirimm
Bu şampuan aktarlarda bulunur.. bazen marketlerde yada kozmetik marketlerdede olur.. Benim kullandığım bu idi :
Eki Görüntüle 1195880
Çok teşekkür ederim canım yardımcı oldun yarın annemle bakacağım ☺️
büyük aktarlardan bulabilirsin canım benimm 😊😊. ne demek her zaman
@pia canıım çok teşekkür ederim güzel yorumların için ben saç kremi neredeyse kendimi bildim bileli çok nadir kullanıyorum saçlarımla fazla ilgiliyim sanırım sürekli oynuyorum o yüzden oluyor bu entele dediğin şampuanı nereden alabilirim bu konuda bilgilendirirsen çok sevinirimm
Pia çok teşekkürlerrrr☺️☺️
Entele yağını kullanmıştım geçmişte, saç uzatmak için..
Faydasını gördün mü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?