Saç Kesim Şekilleri Saçlarım aşırı yağlanıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım bu güzel bilgilerin için çok teşekürrler ben yarın alıcam kaynatıcam yapıcam bi kere kaynatsak bolca sonra onu kullanaak olur defil mi? Çok vaktim yok çünkü maalesefff
Göcçc

Canım bu güzel bilgilerin için çok teşekürrler ben yarın alıcam kaynatıcam yapıcam bi kere kaynatsak bolca sonra onu kullanaak olur defil mi? Çok vaktim yok çünkü maalesefff
Göcçc

Ben de çok yoğun çalışıyorum, çok basit sonuçta ama önemli olan şu en az 500 ml olacak her yıkamanın sonrasında , yani öyle bir çay bardağı falan değil hele saçın uzunsa bol bol kullan heryerine gelsin... Kuruyken bile kullanılıyor.

Ben buzdolabına atıyorum şöyle 4-5 gün bozulmuyor, dışarda tutmayın tabiii. Yani dolapta 4-5 gün ömrü var....yani iki günde bir yıkasan iki şişe bulundur sonra tazele kardeşim...Kolay gelsin zor değil çok etkili....

Deneyeceğim çok teşekkür ederim güzel yorumların için😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…